Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του Survivor, που θα έχει μάλιστα τη μορφή All Star, αναμένεται να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ σε λίγο καιρό (δείτε εδώ πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα) και έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσεγγίσει τους πιο δυνατούς παίκτες των προηγούμενων σεζόν.

Μετά τις συζητήσεις που έχουν γίνει με τον Ντάνο, ο Τούρκος παραγωγός έχει αρχίσει να απευθύνεται σε παίκτες που ναι μεν ξεχώρισαν στο ριάλιτι επιβίωσης για την προσωπικότητά τους αλλά και για τις αθλητικές τους ικανότητες.

Τα ναι και τα όχι που δέχθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star από τις γυναίκες

Στην εκπομπή Πρωινό Μας μίλησαν σχετικά με το θέμα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Σάρα Εσκενάζι, η Σόφη Πασχάλη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, οι οποίες σχολίασαν το αν τους έχει γίνει πρόταση από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς και το αν σκέφτονται να πουν το ναι.

Όλες οι παίκτριες, εκτός της Μαριάνθης αποκάλυψαν πως η παραγωγή τους έχει προσεγγίσει, ωστόσο την πρόθεσή τους να πάνε εξέφρασαν μόνο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Μαριάνθη.

Το ζευγάρι που «έκλεισε» ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star

O χρόνος μετρά αντίστροφα για τον νέο κύκλο του Survivor All Star και έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσεγγίσει τα πιο τρανταχτά ονόματα για να ενισχύσουν και φέτος το ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί όλα τα φώτα να είναι στραμμένα στον Ντάνο , ωστόσο σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα κλείσουν με την εταιρεία παραγωγής.

Το πρωί της Τετάρτης (19/10) λοιπόν, στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν ο Τριαντάφυλλος, ο Σπύρος Μαρτίκας καθώς και ο Τζέιμς Καφετζής, οι οποίοι μίλησαν για τις όποιες συζητήσεις έχουν κάνει.

Κάποια στιγμή, η εκπομπή συνδέθηκε και με τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αποκάλυψε πως τα έχει βρει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και πως αν ολοκληρωθούν κάποιες εργασίες που κάνει σε ένα νέο μαγαζί του, θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Τα έχω βρει με τον Ατζούν, μία χαρά όλα, μαζί με τη Μαριαλένα. Δεν έχουμε υπογράψει. Αν καταφέρω και το μαγαζί τρέξει, θα ταξιδέψω», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Η Κάτια Ταραμπάνκο "λύνει" την σιωπή της και αποκαλύπτει - «Μου έγινε πρόταση και...»

«Πίνουν νερό στο όνομά του...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τις σχέσεις του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί