Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σαν να μην έφταναν οι αλλαγές που γίνονται μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες στον προγραμματισμό των Παγιδευμένων (δείτε εδώ κάθε πότε θα προβάλλονται), η νέα αστυνομική σειρά, θα βρεθεί για λίγο καιρό εκτός ΑΝΤ1 λόγω της έναρξης του Μουτνιάλ.

Πότε σταματάνε και πότε επιστρέφουν οι Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Παγιδευμένοι Μουντιάλ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, οι «Παγιδευμένοι» θα αποχαιρετήσουν προσωρινά το κοινό στις 16 Νοεμβρίου, με ένα επεισόδιο που θα αφήσει τους τηλεθεατές σε κρίσιμο σημείο της ιστορία, με στόχο να επανέλθει η σειρά, μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το αν οι «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψουν αμέσως μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (18/12) ή αν θα λανσαριστούν εκ νέου με την έλευση της νέας χρονιάς στις αρχές Ιανουαρίου.

Spoiler για τα επόμενα επεισόδια - Ο Σπύρος συνεργός του Θοδωρή

Ο Αγγελος βρίσκεται σε δεινή θέση. Πριν τον συλλάβουν όμως, η Αννα θα αποφασίσει να έχει μια προσωπική αντιπαράθεση μαζί του, βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο. Και πράγματι βρίσκεται ανυπεράσπιστη μπροστά στον δολοφόνο της αδελφής της. Η αντιπαράθεση αυτή θα φέρει και τους δύο στα όριά τους. Ομως ο Δημήτρης θα καταφέρει να τη σώσει. Στο μεταξύ ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα.

Ύστερα από τη συμπλοκή του με τον Κοσμά που πήγε να τον σκοτώσει, εκείνος που έπεσε νεκρός από την πάλη είναι ο πατέρας της Αννας. Ο νεαρός κλαίγοντας χώνεται στην αγκαλιά του πατέρα του και του τα λέει όλα. Ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον μεγάλο του γιο και αποφασίζει να τον βοηθήσει. Ετσι βρίσκει το πτώμα και το θάβει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος.

Η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ. Στο μεταξύ η κράτηση του Αγγελου ανατρέπει τα σχέδια του Αλέκου, ο οποίος εξοργίζεται. Ο Δαμιανός, από την άλλη, κάνει μια αποκάλυψη στον Σπύρο για τον Κοσμά που τον ξαφνιάζει. Μια απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει τον Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες, ενώ ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου. Το ερώτημα είναι αν θα βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Η Αννα και ο Δημήτρης με τη σειρά τους ψάχνουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητα του Νίκου. Ο Αλέκος όμως έχει βάλει σ’ εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του γιου του. Κι εκεί που όλα οδηγούν στον Αγγελο… η ομολογία του στον ανακριτή θα ανατρέψει τα πάντα καθώς για τη δολοφονία της Μυρτώς κατηγορεί τον ίδιο του τον πατέρα και συνήγορό του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - spoiler: Πρόσωπο "κλειδί" εισβάλει στην σειρά - Ο Σπύρος διαλύεται με τον ερχομό του

«Έχασα τον εαυτό μου και κλήθηκα να...» - Η εξομολόγηση του Πέτρου Λαγούτη για την εξάρτησή του από τον τζόγο