Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» κατάφερε να μαγέψει το κοινό ήδη από τα πρώτα επεισόδια και έτσι, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι καθημερινά οι εξελίξεις της φέρνουν εκατοντάδες σχόλια στο Twitter.

Απόψε ωστόσο (19/10), μια αλλαγή στο πρόγραμμα έρχεται να «στερήσει» από το κοινό τους Παγιδευμένους, τουλάχιστον προσωρινά.

Γιατί δεν παίζουν σήμερα (19/10) οι Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι αλλαγή προγράμματος

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες, η σειρά θα αλλάξει λίγο τον προγραμματισμό της, μιας και αντί για Δευτέρα με Τετάρτη, θα προβάλλεται Δευτέρα και Τρίτη. Η αλλαγή αυτή θα ισχύσει για δύο εβδομάδες καθώς έχουν υπάρξει ορισμένα προβλήματα στις άδειες που χρειάζεται να πάρει η σειρά για τα γυρίσματα εξωτερικού χώρου.

Τη θέση των Παγιδευμένων στο πρόγραμμα της Τετάρτης, θα πάρει μία νέο ενότητα του ΑΝΤ1 με τίτλο «Βραδιές ΑΝΤ1+ Special».

Αυτή την Τετάρτη (19/10), τη θέση των Παγιδευμένων θα πάρει μία μικρή γεύση από τις Σέρρες, τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που προβλήθηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού του Αμαρουσίου, ενώ την επόμενη Τετάρτη, θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Γέφυρα» του ΑΝΤ1+.

Ωστόσο σύντομα η σειρά θα έχει μία προσωρινή διακοπή για λόγους Μουντιάλ

Η έλευση του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 έχει αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα στο πρόγραμμα του σταθμού. Μετά το «φρένο» που μπήκε στον Εκατομμυριούχο του Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ πότε επιστρέφει), προσωρινά θα μείνει εκτός προγράμματος και η αγαπημένη σειρά, «Παγιδευμένοι».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, οι «Παγιδευμένοι» θα αποχαιρετήσουν προσωρινά το κοινό στις 16 Νοεμβρίου, με ένα επεισόδιο που θα αφήσει τους τηλεθεατές σε κρίσιμο σημείο της ιστορία, με στόχο να επανέλθει η σειρά, μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Παγιδευμένοι αλλαγές προγράμματος

Ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το αν οι «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψουν αμέσως μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (18/12) ή αν θα λανσαριστούν εκ νέου με την έλευση της νέας χρονιάς στις αρχές Ιανουαρίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχασα τον εαυτό μου και κλήθηκα να...» - Η εξομολόγηση του Πέτρου Λαγούτη για την εξάρτησή του από τον τζόγο

Παγιδευμένοι - spoiler: Πρόσωπο "κλειδί" εισβάλει στην σειρά - Ο Σπύρος διαλύεται με τον ερχομό του