Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Τρίτης 18/10 ο "Παγιδευμένος" Πέτρος Λαγούτης, τον οποίο απολαμβάνουμε μέσα από την νέα δραματική σειρά του Αντ1 (στην οποία σε λίγα επεισόδια θα έρθει αντιμέτωπος με μία συγκλονιστική αποκάλυψη) ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για όλα!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για την για την απεξάρτησή του από τον τζόγο και πώς πήρε την απόφαση να το εξηγήσει στα παιδιά του.

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά και αποκαλύπτει

«Ήταν μια δική μου ανάγκη να μιλήσω γι’ αυτό στα παιδιά μου. Δεν ήθελα ποτέ κανείς να πει κάτι στα παιδιά μου που δεν θα το είχαν μάθει από εμένα. Τους το είπα πριν από 5-6 χρόνια, όταν ήταν 14 και 11. Το συζητήσαμε με την Μυρτώ παρούσα. Το κατάλαβαν. Είχαν απορίες, τις εξηγήσαμε. Με τα χρόνια κατάλαβαν τι μου έκανε εμένα αυτό και τη διαφορά που είχα εγώ όταν βγήκα από αυτό.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βγω. Τώρα όχι απλά δεν μου λείπει, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ήμουν εγώ σε αυτό. Είναι σαν να ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Κοιτάω πίσω και βλέπω έναν άλλον Πέτρο. Έχασα τον εαυτό μου και κλήθηκα να τον ξαναβρώ» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

To άγνωστο περιστατικό του γιου του με το θέατρο Τέχνης

Μετά την Μαρία Αναστασοπούλου και τις αποκαλύψεις της για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, ο Πέτρος Λαγούτης τη νύχτα της Τετάρτης 28/9 βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show, με αφορμή και τον ρόλο του στη σειρά Παγιδευμένοι όπου και πρωταγωνιστεί, και έκανε μερικές αποκαλύψεις που μας βάζουν σε προβληματισμούς για το τι συμβαίνει εκεί έξω, για όποιον θέλει να ακολουθήσει την υποκριτική.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την απόφαση του μεγαλύτερου του γιου να ακολουθήσει τα χνάρια τα δικά του και της μητέρας του, Μυρτώς Αλικάκη και ανέφερε: «O μεγάλος μου γιος, ο Δημήτρης τελείωσε το πρώτο έτος στο θέατρο Τέχνης όμως, επειδή έκανε ένα μικρό ρολάκι στο Έτερος Εγώ, το θέατρο Τέχνης δεν τα επιτρέπει αυτά και μας το είχανε πει. Τον διώξανε οπότε τώρα περιμένουμε αν θα περάσει στο Εθνικό θέατρο ή θα ξαναπάει στο πρώτο έτος του θεάτρου Τέχνης. Τον δέχεται δηλαδή, ξανά, το Τέχνης αλλά από την αρχή. Θα δούμε».

«Θέλω να πάρω θέση σε αυτό αλλά… βόδι πατάει τη γλώσσα μου, Γρηγόρη, όπως είχε πει ο Κρέοντας. Ας μην μιλήσουμε… Ναι, το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάει και το θέατρο Τέχνης και το Εθνικό θέατρο και άλλες δραματικές σχολές να δουλεύουν τα παιδιά στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους.

The 2night Show

Και δεν έχουν μόνο πρόβλημα με την τηλεόραση. Δεν σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτείς στη σχολή. Προτιμάνε τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ από το να κάνουν τη δουλειά τους. Το να κάνουν τη δουλειά τους και να πηγαίνουν να πρωταγωνιστούν κάπου, άρα να μην μπορούν να πηγαίνουν στη σχολή, το καταλαβαίνω. Εκεί θα μείνεις από απουσίες. Όταν όμως κάνεις κάτι, το οποίο δεν θα σε εμποδίσει στην παρακολούθηση των μαθημάτων σου, δεν το καταλαβαίνω πια το 2022» συμπλήρωσε σκεπτόμενος ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πέτρος Λαγούτης για Παγιδευμένους: "Ο δολοφόνος είναι ένας άνθρωπος που... " - Σούπερ αποκλειστική αποκάλυψη!

Παντρεύτηκαν, έκαναν 2 παιδιά και χώρισαν - H Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστεί στο Μαύρο ρόδο και ο Πέτρος Λαγούτης στους...