Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένα από τα πιο δραματικά πρόσωπα της σειράς Παγιδευμένοι, και παρότι η λογική του του επιβάλει να λειτουργεί με ηθική λόγω του επαγγέλματός του, το συναίσθημα πολλές φορές τον έχει κάνει να πάρει λάθος αποφάσεις τις οποίες κουβαλά για μία ζωή!

Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρκέτο, ο οποίος στα επόμενα επεισόδια θα έρθει αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο από το παρελθόν (μετά από τον ερχομό του πατέρα του ο οποίος θα φέρει μία μεγάλη ταραχή) , το οποίο θα του φέρει στην επιφάνεια μνήμες που δεν θέλει να θυμάται!

Ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά και ταράζει τον Σπύρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Καραγεώργης θα μπεί στην σειρά και θα κληθεί να υποδυθεί τον Διοικητή της Αστυνομίας, ο οποίος έχει αποφασίσει να βραβεύσει τον Σπύρο για το έργου του όλα αυτά τα χρόνια! Ο Σπύρος Μαρκέτος όταν θα μάθει για ποιο λόγο θα βραβευτεί θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του καθώς έχει βάρος για τη συμμετοχή του στην άδικη φυλάκιση του Κοσμά.

Παγιδευμένοι

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Άννα και Δημήτρης είναι πιο κοντά από ποτέ στο δολοφόνο της αδερφής της στους Παγιδευμένους απλώς στα τρέχοντα επεισόδια και ειδικά σε αυτό της Τρίτης 18/10 βλέπουμε τις προσπάθειες όλων να συλλάβουν τον Άγγελο, με τεκμήρια. Από την άλλη το αιματηρό σκηνικό μεταξύ Κοσμά και Θοδωρή δε θα έχει καλή κατάληξη...

Η Άννα και ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς, ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα δολοπλόκο σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της αστυνομίας και του Σταύρου. Παρά τις προσπάθειές του, όμως, η Άννα και ο Δημήτρης θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία.

Έτσι ο Θοδωρής αποφυλακίζεται. Πριν όμως τον συλλάβουν, η Άννα θα αποφασίσει να έχει μια προσωπική αντιπαράθεση μαζί του βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - spoiler: Καταλήγουν να μισούν ο ένας τον άλλο! Το τελειωτικό χτύπημα που φέρνει την ρήξη ανάμεσα σε Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι spoiler: Δεν τον σκότωσε ο Θοδωρής - Αυτός είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Κοσμά