Από Ελένη Μήτση

Οι επιλογές για εκείνους, που αγαπούν τα ελληνικά σίριαλ είναι ομολογουμένως πολλές φέτος, με τα περισσότερα κανάλια να έχουν εμπλουτίσει την prime time με νέες σειρές.

Το ''Μαύρο ρόδο'' και ''Αυτή η νύχτα μένει'' μπορεί να έχουν λίγο καιρό, που είναι στον αέρα αλλά το κοινό φαίνεται να έχει αγαπήσει τόσο την ιστορία με τον Πέτρο και τη μοναχή Ελισάβετ όσο και τα όσα βλέπουμε στο νυχτερινό μαγαζί Όνειρο.

Τα νούμερα που έκαναν σε τηλεθέαση την Τρίτη 18/10 το ''Μαύρο ρόδο'' και η σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Έτσι λοιπόν, σε ό,τι αφορά το Mega και το Ρόδο η τηλεθέαση για το βράδυ της Τρίτης 18/10 έφτασε στο 18,4% (18,1 15,3 18,9 18,0 21,7) αφού το στοίχημα του Πέτρου αποκαλύφτηκε στο χωριό και οι αντιδράσεις ήταν έντονες. Από την άλλη το Αυτή η νύχτα μένει βγήκε συγκριτικά δεύτερο με το 11,5% (13,9 11,9 11,9 14,3 11,9 5,3).

Prime time

 • ΑΝΤ1: Ράδιο Αρβύλα 24,8
 • ΑΝΤ1: Εκτός Υπηρεσίας 6,7
 • ANT1: Παγιδευμένοι 15,0
 • OPEN: Η δική μας οικογένεια 2,9
 • OPEN: Νόε 3,9
 • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 13,5
 • ALPHA: Σασμός 24,1
 • ALPHA: Αυτή η νύχτα μένει 11,5
 • STAR: GNTM 5 13,7
 • ΣΚΑΙ: Peppermint 4,6
 • MEGA: Γη της Ελιάς 20,1
 • MEGA: Μαύρο Ρόδο 18,4
 • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 2,5
 • ΕΡΤ: Τα Καλύτερα μας Χρόνια 3

Αποκλειστική πληροφορία για τα επόμενα επεισόδια του Μαύρου ρόδου

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα θα εμπλακεί ο Θέμης στο Μαύρο Ρόδο και αυτό το περιστατικό φέρνει και κοντά την οικογένεια Καστρινού. Ποιος όμως ο ρόλος του Βίκου στο ατύχημα και ποιο το σατανικό σχέδιο του Θέμη να αναγκάσει τον γιο του να γυρίσει στην Πάτρα; Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο» είναι ξεκάθαρη η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον Θέμη και τον Βίκο, ενώ μάλιστα ο τελευταίος διατηρεί κρυφή σχέση με τη σύζυγο του πρώτου, την Αγγελική. Οι δύο άντρες, όπως ήδη έχουμε δει, αρχικά ξεκίνησαν ως αδελφικοί φίλοι, αλλά στη συνέχεια τα συμφέροντά τους στον χώρο της νύχτας τους έκαναν θανάσιμους εχθρούς. Ο ένας στήνει παγίδες στον άλλον, ενώ η επιθυμία της Αγγελικής να φύγει από τον δυστυχή γάμο της με τον Θέμη, κάνει τον Βίκο να σκέφτεται άλλες εναλλακτικές από το διαζύγιο.

«Υπάρχει τρόπος να τον βγάλουμε από τη μέση και δεν είναι το διαζύγιο! Πρέπει να τον σκοτώσουμε», προτείνει στην Αγγελική, αλλά εκείνη όσο κι αν είναι δυστυχισμένη, βαθιά μέσα της δεν έχει πάψει να αγαπάει τον Θέμη (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο).

Παράλληλα, ο Καστρινός θέλει να ορίσει τον Πέτρο άξιο συνεχιστή της «αυτοκρατορίας» που έχει χτίσει, κάτι που βρίσκει απέναντι την Αγγελική. Ο Πέτρος, από την άλλη, αφήνει πίσω το στοίχημα που έβαλε για την Ελισάβετ καθώς τα συναισθήματά του για εκείνη έχουν αρχίσει να γίνονται αληθινά και αυτό τον κάνει να συμμετάσχει στις εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών του μοναστηριού στη Γερακιανή μετά τον ισχυρό σεισμό, προκειμένου να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Κάτι που αναγκάζει τον Θέμη να πάει εκεί για να τον φέρει πίσω.

Μαύρο Ρόδο Βίκος

Η συνάντηση γιου και πατέρα φέρνει εντάσεις, με τον Πέτρο να αρνείται να γυρίσει: «Έχω δουλειές να κάνω εδώ και μάλιστα πάνω στο αντικείμενό μου! Αυτό με ενδιαφέρει να κάνω και αυτό είναι το όνειρό μου», ξεκαθαρίζει στον πατέρα του, ο οποίος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Έτσι πάει στο μοναστήρι, συναντάει την ηγουμένη και με τον δικό του τρόπο της ζητάει να αποδεσμεύσει τον Πέτρο από τις εργασίες. Εκείνη, την επόμενη μέρα απαγορεύει στον νεαρό να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του.

Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος αντιλαμβάνεται πως ο Πέτρος έχει άλλους σκοπούς για την Ελισάβετ και ενημερώνει την ηγουμένη, η οποία μαζί με τον μητροπολίτη αποφασίζουν την επιστροφή της κοπέλας στο μοναστήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου.

Μαύρο Ρόδο Θέμης Αγγελική

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αλεξία έχει αντιληφθεί πως κάτι σοβαρό απασχολεί τη μητέρα της, ενώ αναγκάζεται να της παραδεχτεί πως ο Θέμης βρίσκεται στη Γερακιανή. Εκείνη εκνευρίζεται και μιλάει με την Κύρα: «Πήγε στη Γερακιανή για να φέρει πίσω το παιδί! Δεν λέει να τον αφήσει να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, θέλει να τον χώσει στις βρομοδουλειές του με κάθε τρόπο». Η Κύρα ενημερώνει τον Βίκο και εκείνος στήνει ενέδρα θανάτου κατά του Θέμη.

**Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου...» - Το παρασκήνιο πίσω από το ναι της Ηλέκτρας Νικολούζου στο Μαύρο Ρόδο

Αυτή η Νύχτα μένει: «Θεέ μου τι άντρας είναι αυτός!» - Οι χρήστες του Twitter ξετρελάθηκαν με την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη