Από Ελένη Μήτση

Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει με το ανανεωμένο Celebrity Game Night αυτή την Παρασκευή 14/10 στις 21.50 στο MEGA. Νέα παιχνίδια, δημοφιλείς καλεσμένοι και ανατρεπτικές αναμετρήσεις περιμένουν τους τηλεθεατές στην πιο διασκεδαστική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Στη νέα σεζόν κάνουν ποδαρικό αγαπημένοι πρωταγωνιστές από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Η γη της ελιάς», δημιουργώντας ένα πρώτο απολαυστικό επεισόδιο (δείτε εδώ το trailer για την επιστροφή της εκπομπής).

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα του Celebrity game night την Παρασκευή 14/10

Ο Τάσος Ιορδανίδης, η Αντιγόνη Νεοφύτου και η Ιφιγένεια Πιερίδου στην πρώτη ομάδα, και η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Διονύσης Παπανδρέου και ο Ραφαήλ Καριωτάκης στη δεύτερη ομάδα δοκιμάζονται με πολύ κέφι και την καλύτερη διάθεση στα αγαπημένα παιχνίδια Show me the music, «Ανέβα στο Βινύλιο», «Μίλα στην κορνίζα» και στα καινούργια «Βουτ Πουλ» και «Γεια στα χέρια σου», με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους.

Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό. Οι Playmobeat, η μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, δίνουν τον ρυθμό με τις μουσικές τους επιλογές και απογειώνουν τη βραδιά.

Celebrity game night - Γη της ελιάς

Η Σμαράγδα Καρύδη θα παίξει και σε σειρά

Μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν πως φέτος η Σμαράγδα Καρύδη θα αφοσιωθεί στην παρουσίαση του Celebrity Game Night, το οποίο θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας, ωστόσο η ηθοποιός είναι έτοιμη να βρεθεί σε μία νέα σειρά (δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε για την καριέρα της).

Η εν λόγω σειρά βέβαια δε θα είναι του Mega αλλά του Star και θα είναι παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου.

Οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται αυτή την περίοδο στην αναζήτηση του άνδρα πρωταγωνιστή, μιας και όπως όλα δείχνουν έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη Star

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος έρχονται κοντά - Απόσπασμα από το επεισόδιο της Κυριακής (16/10)

Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη ξεσπά άγρια κατά του Κουράκου - Ο αστυνόμος της επιτίθεται με τον ίδιο τρόπο