Από TV24 Team

Όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι, αποκλειστικά στο Tv-24.gr, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έθεσε έναν και μοναδικό όρο στο συμβόλαιό της για να αναλάβει το Love island και η παραγωγή, παρά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης το σέβεται και δεν θέλει να τον σπάσει.

Το ερωτικό ριάλιτι που έκανε την εμφάνισή του στην οθόνη του ΣΚΑΪ, δεν κίνησε την περιέργεια των τηλεθεατών, με τα νούμερα να είναι ιδιαίτερα χαμηλά. Και καθώς το κόστος του προγράμματος είναι υψηλό, οι ιθύνοντες προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται.

Διορθωτικές κινήσεις στο Love island

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παιχνίδι θα μπουν νέα πρόσωπα, κυρίως influencers για να προσελκύσουν το δυναμικό κοινό. Αν και σε αυτή την περίπτωση τα ποσοστά δεν ανακάμψουν, τότε θα μειωθεί ο αριθμός των επεισοδίων και το τέλος θα γραφτεί πιο σύντομα από ό,τι υπολογιζόταν.

Ποσά παίρνουν ανά μήνα οι παίκτες του Love Island

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα 500 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που ανέρχεται κοντά στα 2.000 ευρώ το μήνα!

Τα πράγματα είναι απλά, όσο περισσότερο κάτσεις, τόσο περισσότερα λεφτά θα βγάλεις. Αν δε είσαι αυτός ή αυτή που θα κερδίσει, θα έχεις +50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό σου! Όχι και άσχημα για να ζεις σε μία βίλα στην Τενερίφη!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: Απέρριψε 4 και κατέληξε σε μία - Το κορίτσι που διάλεξε ο Παναγιώτης

Έκανε πλαστική στη μύτη και αδυνάτισε - Η κούκλα παίκτρια του The Bachelor που μπαίνει στο Love Island