Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου σήμερα και τα κανάλια έχουν γεμίσει τα προγράμματά τους με σειρές και ταινίες που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Απέναντι λοιπόν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο 1ο επεισόδιο), το Star τοποθετεί μία ταινία που "έσπασε" τα ταμεία από την πρώτη μέρα που βγήκε στους κινηματογράφους.

Πρόκειται για ένα έργο που έχει σχολιαστεί πολύ έντονα και παρά τις αρνητικές κριτικές που πήρε, έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Οι «50 αποχρώσεις του γκρι» απόψε (10/10) στο Star

50 αποχρώσεις του Γκρι 10/10 Star

Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι είναι αμερικανική ερωτική, αισθηματική, ψυχολογική δραματική ταινία παραγωγής 2015. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον και το σενάριο έγραψε η Κέλι Μαρσέλ.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ε.Λ. Τζέιμς και αφηγείται την ιστορία της Αναστάζια Στιλ, μιας φοιτήτριας λογοτεχνίας, η οποία πηγαίνει να πάρει συνέντευξη από τον πλούσιο και γοητευτικό επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι, ως χάρη για τη συγκάτοικό της. Προς έκπληξή της, η Αναστάζια ανακαλύπτει ότι ο Κρίστιαν είναι ένας όμορφος, έξυπνος αλλά μυστηριώδης άνδρας και σιγά σιγά συνειδητοποιεί την έλξη της προς αυτόν. Παρά την αντίθετη συμβουλή του Κρίστιαν να μην ξανασυναντηθούν, η Αναστάζια θέλει απεγνωσμένα να βρεθεί κοντά του.

Ο Κρίστιαν, μη μπορώντας να αντισταθεί στην ομορφιά και την αθωότητά της αρχίζει μια σχέση με την Αναστάζια, μια σχέση όμως που θέλει να γίνει με τους δικούς του όρους. Πρωταγωνιστούν οι Ντακότα Τζόνσον και Τζέιμι Ντόρναν ως Αναστάζια Στιλ και Κρίστιαν Γκρέι αντίστοιχα. Το καστ συμπληρώνουν οι Τζένιφερ Ιλ, Ελουίζ Μάμφορντ, Βίκτορ Ράσουκ, Λουκ Γκράιμς, Ρίτα Όρα, Μαξ Μαρτίνι, Κάλουμ Κιθ Ρένι, Ντίλαν Νιλ και Μάρσα Γκέι Χάρντεν.

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου στις 11 Φεβρουαρίου 2015 και κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών στις 13 Φεβρουαρίου 2015. Έλαβε αρνητικά προς μικτά σχόλια από τους κριτικούς αλλά έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία συγκεντρώνοντας 569,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Τον Φεβρουάριο του 2017 κυκλοφόρησε η δεύτερη ταινία με τίτλο «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής - Αντικαθίσταται ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου λόγω πένθους

Το ''Πρωίαν σε είδον'' έρχεται στην ΕΡΤ - Η ανακοίνωση του καναλιού για τη μεγάλη πρεμιέρα