Από Ελένη Μήτση

Άλλη μια εκπομπή αναμένεται να αναλάβει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού αλλά και την ημέρα της πρεμιέρας), η οποία θα φιλοξένει πρόσωπα, που θα μιλούν για το πολιτικό γόιγνεσθαι.

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα, ο πρώτος καλεσμένος είχε προγραμματιστεί να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Λόγω του πένθους, που βιώνει η οικογένεια του ωστόσο, με τον θάνατο του πεθερού αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του και να μην κάνει τη δημόσια αυτή εμφάνιση.

Αλλάζει ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στη νέα εκπομπή ''Πρόσωπο με πρόσωπο''

Στην αλλαγή αυτή της στιγμής, το κανάλι και η παραγωγή αποφάσισαν να παίξουν κάποιες από τις συνεντεύξεις που ήδη έχουν κάνει με τον Αλέξη Κούγια ή τη Μιμή Ντενίση, αν δε βρεθεί κάποιο άλλο πρόσωπο.

Χατζηνικολάου - Πρόσωπο με πρόσωπο

Όσα δήλωσε ο παρουσιαστής για τη νέα του πολιτική εκπομπή

Ήταν ο πολυπόθητος καλεσμένος και έκανε ποδαρικό μαζί με πολλές αποκαλύψεις στην πρεμιέρα του The 2night Show για αυτή τη σεζόν (δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε)! Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας 26/9 και μίλησε για την νέα εκπομπή που ετοιμάζει και έδωσε κάποιες μικρές λεπτομέρειες!

Πιο συγκεκριμένα ο καταξιωμένος άνκορμαν θα έχει και μια δεύτερη εκπομπή στον ANT1 με τίτλο “Πρόσωπο με Πρόσωπο”, στην οποία ανέφερε ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος και δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας!

Χαρακτηριστικά λοιπόν ανέφερε: «Φέτος θα υπάρχει και μια δεύτερη εκπομπή στον ANT1η οποία θα λέγεται “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με πολιτικές συνεντεύξεις και πολιτικά πάνελ. Η πρώτη εκπομπή έρχεται σε πολύ λίγο και θα είναι με τον πρωθυπουργό. Και στη συνέχεια θα έχω τους αρχηγούς των κομμάτων. Θα είναι μία από τις επόμενες Πέμπτης και θα είναι κάθε Πέμπτη. Μία θα είναι το “Ενώπιος Ενωπίω” και μία το “Πρόσωπο με πρόσωπο”!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έπιασε να...» - Η πρώτη και η μοναδική φορά που ο Νίκος Χατζηνικολάου αποβλήθηκε από το σχολείο του

Την ζητάνε πολλά κανάλια αλλά την ''έκλεισε'' ο ΑΝΤ1 - ''Χαμός'' με την 1η καλεσμένη στο ''Ενώπιος Ενωπίω''