Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει, κάνει πρεμιέρα τη σήμερα (10/10) και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Τα γυρίσματα της σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ την ίδια στιγμή, οι πρωταγωνιστές δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα που βγαίνει στο γυαλί.

Το πρώτο επεισόδιο του Αυτή η Νύχτα Μένει

O Χρήστος (Γιάννης Στάνκογλου) είναι δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ο οποίος ζει τραγικές στιγμές μετά τον χωρισμό του από τη γυναίκα του, τη Μαρίνα (Ελένη Ρουσσίνου). Στήριγμά του τα παιδιά του που του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει: «Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να προχωρήσεις, μπαμπά μου», του λέει η κόρη του που τον βλέπει να βυθίζεται συνεχώς στο σκοτάδι και την κατάθλιψη.

Όμως, εκείνος δεν αντέχει τη μοναξιά και την απουσία της γυναίκας του. Αγκαλιάζει τα ρούχα της, μυρίζει το άρωμά της, όταν ξαφνικά βρίσκει στην ντουλάπα της ένα μικρό κουτί. Το ανοίγει και ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για τη γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα.

Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα: ο Στρατής Βαρδάρης (Βασίλης Μπισμπίκης), όπου ο κόσμος του όλος είναι ένα σκυλάδικο στη μέση τού πουθενά, γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. Ο Χρήστος διαβάζει στο ημερολόγιό της γυναίκα του και μαθαίνει πως εκείνη ήταν πάντα ερωτευμένη με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο»: «Εικοσιπέντε χρόνια σ’ έχω μέσα μου, Στρατή». Ο κόσμος όλος γκρεμίζεται και ο θυμός φωλιάζει μέσα του. Πίνει και κλαίει, μη μπορώντας να πιστέψει την προδοσία που βιώνει!

Την ίδια ώρα, η Ζέτα (Ηλιάνα Μαυρομάτη) και η Νίτσα (Κόρα Καρβούνη) έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά. Ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μια σκληρή ιστορία με φόντο τα...» - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σειράς «Αυτή η Νύχτα μένει» πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Αυτή η νύχτα μένει: Έχει επενδύσει σε σημαντικά πρόσωπα ο Alpha - Το καστ με τους μοναδικούς ηθοποιούς της σειράς