Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά από πολλές φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον, οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν και επίσημα στον ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του κάνουν πρεμιέρα σε λίγο καιρό και ήδη βγήκε το πρώτο trailer.

Η αγαπημένη εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου, ενώ όσον αφορά στην ώρα προβολής της, θα παίζεται κανονικά, όπως και πέρυσι στις 20:00.

Ράδιο Αρβύλα πρεμιέρα

Μάλιστα, στο trailer που έχει κυκλοφορήσει, εμφανίζονται ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης, ο αγαπημένος «Κωστάκης» καθώς και ο «Πασοκτζής» και ακούνε ατάκες που έχουν ειπωθεί στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

To trailer των Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1

Τι είχαν δηλώσει οι ίδιοι για το μέλλον της εκπομπής

Πολλές φήμες είχαν διαρρεύσει στις οποίες ήθελαν να αποχωρούν από τον ΑΝΤ1 και ότι κάποια άλλη εκπομπή αναμένεται να τους αντικαταστήσει.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει στον αέρα της εκπομπής τι ισχύει τελικά καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε.

Όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait τα fake news που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Βαριά «καμπάνα» για το Ράδιο Αρβύλα - Καλούνται να πληρώσουν 30.000 ευρώ στον...

Ριζικές αλλαγές για το Ράδιο Αρβύλα - Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει σύντομα ο Αντ1