Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διαρροή πορνογραφικού υλικού, η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη σοβαρή υπόθεση, η οποία ωστόσο αυτή τη φορά θα τους κοστίσει και μάλιστα πολύ ακριβά.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ για τα σχόλια που είχαν κάνει σε ένα συγκεκριμένο βίντεο πριν από χρόνια στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή είχε μεταδώσει απόσπασμα από την ομιλία του Απόστολου Κενανίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, με τους Ράδιο Αρβύλα να σχολιάζουν τη χροιά της φωνής του.

Ράδιο Αρβύλα πρόστιμο

Η αποζημίωση των Ράδιο Αρβύλα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος

Η πλευρά του Απόστολου Κενανίδη είχε ζητήσει να υπάρξει επανόρθωση από τους παρουσιαστές καθώς η φωνή του παρουσίαζε μια φυσική αδυναμία εξαιτίας καρκινοπάθειας στον λάρυγγα. Ωστόσο, η επανόρθωση αυτή δεν έγινε ποτέ και το πρώτο δικαστήριο είχε επιδικάσει ποσό 100.000 ευρώ ηθική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και δημοσιεύματα, το προηγούμενο καλοκαίρι βγήκε η οριστική απόφαση από το Εφετείο και οι Αρβύλα κατέβαλαν τελικά στον Απόστολο Κενανίδη 30.000 ευρώ.

Τι συμβαίνει με τη συνεργασία των Ράδιο Αρβύλα με τον ΑΝΤ1

Οι Ράδιο Αρβύλα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν για ακόμη μία σεζόν στον ΑΝΤ1, ωστόσο τις τελευταίες ώρες, πολλές είναι ο φήμες που αμφισβητούν τη συνέχεια της συνεργασίας της ομάδας του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα έχει ακουστεί πως λόγω των αλλαγών που θα γίνουν στον προγραμματισμό του σταθμού με το Μουντιάλ, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα και σκέφτονται να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα ζόρικη για το Ράδιο Αρβύλα μιας και κάπου στα μέσα της περασμένης σεζόν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η εκπομπή διέκοψε για λίγο καιρό, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψαν... 3 αντί για 4!

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω να ανεβάσει πορνογραφικό υλικό χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Ο Στάθης δεν μπορεί να είναι κομμάτι των Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τον θυμό μου. Έχουμε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Λέμε μεταξύ μας τι ζούμε. Τον ρώτησα γιατί δεν μας ενημέρωσε, γιατί ήταν κάτι που έμμεσα μας αφορούσε. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα», είχε πει ο Αντώνης Κανάκης στην εν λόγω εκπομπή.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr, όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά φήμες και τίποτα παραπάνω μιας και η παρέα της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει κανονικά να βρίσκεται στο κανάλι του Αμαρουσίου και να διασκεδάζει το κοινό μέσα από το αγαπημένο Ράδιο Αρβύλα.

Το Μουντιάλ σίγουρα θα επηρεάσει σε βαθμό το πρόγραμμα, ωστόσο το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά στο πόστο του (δείτε εδώ τι έχει αποφασιστεί για την πρεμιέρα).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλάζουν τα πάντα φέτος - Η νέα απόφαση των Ράδιο Αρβύλα για τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ριζικές αλλαγές για το Ράδιο Αρβύλα - Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει σύντομα ο Αντ1