Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο μας περιμένει στο Love Island, το βράδυ της Πέμπτης 6/10 όπου πρόκειται να δούμε πράγματα και θαύματα, όπως κάθε φορά! Οι παίκτες σε κάθε επεισόδιο φροντίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται με τα ταίρια τους (τα οποία αλλάζουν συνεχώς), προκειμένου να φτάσουν στο πολυπόθητο έπαθλο!

Απόψε λοιπόν, μας περιμένουν νέες προκλήσεις, με...όπλα, καθώς οι παίκτες μετατρέπονται σε κομάντο, και η βίλα σε εμπόλεμη ζώνη! Ποιος θα νικήσει; Μην χάσετε το αποψινό πολλά υποσχόμενο επεισόδιο!

Τα κομάντα της Τενερίφης απόψε στο Love Island

Οι αλλαγές ανάμεσα στα ζευγάρια στη βίλα του Love Island έχουν ήδη ξεκινήσει και απόψε στις 23.15 θα παρακολουθήσουμε τη συνέχεια. Η Ιωάννα ζει τον έρωτα στην αγκαλιά του Γιώργου Κ. Ο Αργύρης βρίσκεται ανάμεσα στην Αναστασία και την Μαρία και η επιλογή του θα επηρεάσει ακόμα ένα πρόσωπο στη βίλα…

Σύννεφα φαίνεται πως εμφανίζονται πάνω από τις δύο πρώτες σχέσεις του Love Island αφού ο Αλέξανδρος Κ. ζητάει από τη Χριστίνα να το πάνε πιο χαλαρά ενώ τα… χελωνάκια, Αλέξανδρος Λ. και Νίκη πάνε τη συζήτησή τους ένα βήμα παραπέρα!

Οι Islanders ντύνονται στα χακί για ένα διαφορετικό μπουγέλωμα μετ’ εμποδίων. Ποια θα είναι η κατάληξη του παιχνιδιού; Η Ιωάννα και ο Αργύρης θα πάρουν το ταίρι τους σε ένα ραντεβού εκτός βίλας ενώ στα κινητά φτάνει ένα sms που προαναγγέλλει τον ερχομό της Ηλιάνας στη βίλα αφού η ώρα του recoupling πλησιάζει.

Τα αγόρια γνωρίζουν πως η αποχώρηση είναι πιο πιθανή για εκείνα και σκέφτονται πως ήρθε η ώρα να παίξουν με στρατηγική!

Love Island… spread the love!

Η μεγάλη νικήτρια του προηγούμενου παιχνιδιού

Στο επεισόδιο του Love island (5/10) είδαμε αγόρια και κορίτσια να έρχονται αντιμέτωπα με μια δοκιμασία - παιχνίδι μέσα από το οποίο θα ανακάλυπταν ποιος αρέσει περισσότερο σε ποιόν.

Τα κορίτσια λοιπόν έδινα φιλιά στα αγόρια, με τα μάτια τους να είναι κλειστά. Οι άντρες στη συνέχεια βαθμολογούσαν και νικήτρια από τη διαδικασία αυτή βγήκε η Χριστίνα, η οποία έδωσε φιλί στο στόμα μόνο σε εκείνον, που την ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: "Έστησαν" στον τοίχο την Αναστασία - Τι συνέβη;

Love Island: Το έπαιζε Καναδός μπάρμαν - Ο νέος παίκτης που μπήκε στην βίλα