Από Ελένη Μήτση

Ένα ακόμα ανατρεπτικό και πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα αναμένεται να δούμε στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή και τη γυναίκα του Έλενα Τσαβαλιά να βγαίνουν μπροστά στην παρουσίασή του Family game fight.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 5/10 κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του παιχνιδιού με το κανάλι του Αμαρουσίου να καλεί το τηλεοπτικό κοινό να δηλώσει άμεσα συμμετοχή. Πρόκειται για μια παραγωγή, που έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό και σίγουρα θα καθηλώσει και στα εγχώρια τηλεοπτικά ύδατα (δείτε εδώ την αναμπουμπούλα που συνέβη με το κομμάτι της παρουσίασης).

Το επίσημο trailer για το ''Family game night''

H ανακοίνωση για τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη έγινε γνωστό πως ο Μάρκος Σεφερλής και η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά, θα παρουσιάσουν ένα νέο σόου στο κανάλι του ANT1. Ο λόγος για το Family Game Night. Αυτό που δεν ήταν, ωστόσο, γνωστό μέχρι τώρα ήταν το γεγονός πως αυτές τις ημέρες ξεκινούν τα γυρίσματα.

Η παραγωγή, δηλαδή, έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει το στήσιμο του σκηνικού και στις αρχές του Οκτώβρη θα βιντεοσκοπήσει τις πρώτες σκηνές. Το τηλεπαιχνίδι θα βγει στον αέρα προς τα τέλη του ίδιου μήνα και στο στούντιο θα έρχονται παιδιά, μαζί με τις οικογένειες τους, και όλοι μαζί θα συμμετέχουν σε δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια, τα οποία όμως θα έχουν πλέον μια γιγάντια μορφή.

Μάρκος Σεφερλής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι παραγωγής 1992-1995: Η θρυλική σειρά που επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Η Μάγισσα: Άλλοι από το Νησί άλλοι από τις Άγριες Μέλισσες - Το εκλεκτό καστ των ηθοποιών που θα απαρτίσουν την νέα δραματική σειρά του Αντ1