Από Ελένη Μήτση

Ο Χάρης Βαρθακούρης μπορεί να δηλώνει κυρίως τραγουδιστής, όμως η ενασχόληση του με τα τηλεοπτικά τον έχει κάνει να έχει μια σοβαρή εμπειρία στο χώρο και να χειρίζεται κατάλληλα τις σχετικές περιπτώσεις.

Έτσι και έκανε την Τετάρτη 14/9 με μια σειρά από insta stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram απαντώντας σε όσα μετέφεραν μέσα από το Super Κατερίνα για εκείνον και τη σύζυγο του σχετικά με την εκπομπή Family game fight, που εν τέλει θα παρουσιάσει το ζευγάρι Σεφερλής - Τσαβαλιά.

Τα stories του Χάρη Βαρθακούρη για όσα ακούστηκαν για το Family game fight στο Super Κατερίνα

Βαρθακούρης κατά super κατερίνα
harryvarthakouris - instagram

Βαρθακούρης ξέσπασμα
harryvarthakouris - instagram
Βαρθακούρης - Αντελλίνα
harryvarthakouris - instagram

Η πρόταση που έγινε σε Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day, υπάρχει μία κινητικότητα γύρω από τα ονόματα του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη. Συγκεκριμένα πρόκειται για το Family Game Fight που θα παίξει στον ΑΝΤ1 και απαιτεί παρουσιαστές που είναι ζευγάρι.

Ο Χάρης, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του ALPHA, είναι πολύ θετικός στο πλάνο αυτό ωστόσο η Αντελίνα από τη μεριά της είναι πολύ διστακτική και έτσι είπε το όχι, ενώ προέτρεψε τον Χάρη να το κάνει με άλλο πρόσωπο στο πλευρό του.

Έτσι ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε και αντιπρόταση στην εταιρεία παραγωγής και το πρόσωπο που επέλεξε ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή - Η απόφαση του ANT1 για το τηλεοπτικό του μέλλον

Άσχημα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή - Έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (6/9)