Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί το πρώτο μισό της σεζόν να ξεκίνησε πολλά υποσχόμενο, με λαμπερές σειρές που οι περισσότερες μας έχουν καθηλώσει και δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδούμε, αλλά μην ξεχνάμε πως από τον Ιανουάριο του 2023 μας περιμένουν και άλλες, και τότε θα βρεθούμε σίγουρα σε μεγάλο δίλημμα!

Πιο συγκεκριμένα στον Αντ1, έρχεται μία νέα δραματική σειρά εποχής την οποία ανυπομονούμε να δούμε τόσο για την πλοκή της, όσο και για το λαμπερό καστ των ηθοποιών, το οποίο εμπεριέχει μεγάλα ονόματα που δεν πιστεύαμε ότι θα τους βλέπαμε μαζί, και θα απογειώσουν σίγουρα την σειρά με τις ερμηνείες τους. Ο λόγος για την...Μάγισσα!

Οι δύο νέοι ηθοποιοί που φαίνεται πως είπαν το ναι για την Μάγισσα

Εκτός από την Έλλη Τρίγγου αλλά και άλλους ηθοποιούς, κάποιοι και από τις Άγριες Μέλισσες, που θα δούμε σίγουρα στην σειρά, το πολυπόθητο ναι φαίνεται πως είπε και η Κατερίνα Λέχου, η οποία θα είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστριών της νέας σειράς, και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να την δούμε.

 Το εκλεκτό καστ των ηθοποιών που θα απαρτίσουν την νέα δραματική σειρά του Αντ1

Σε προχωρημένες ωστόσο συζητήσεις με την παραγωγή, και πολύ κοντά στην θετική απάντηση βρίσκεται και ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει μέσα στις επόμενες ημέρες το συμφωνητικό συνεργασίας του με τη σειρά.

 Το καστ των ηθοποιών της νέας δραματική σειρά του Αντ1

Το σενάριο που θα συγκλονίσει

Η νέα φιλόδοξη παραγωγή εποχής του ΑΝΤ1 είναι ήδη στα σκαριά και θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Ιανουαρίου. Το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα, έχει όλα όσα θα συμβούν στα πρώτα επεισόδια.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η δημιουργική ομάδα των «Άγριων μελισσών» ξαναχτυπά. Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος έχουν ήδη βάλει τα θεμέλια της νέας τους σειράς που φέρει τον τίτλο «Η μάγισσα» και θα μας πάει πίσω στο 1818. Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής, γεμάτο με έντονο μυστήριο, σασπένς, ξόρκια αλλά και έρωτες λίγο πριν την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Η παραγωγή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο του 2023 και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα (δείτε εδώ ποιο δίδυμο των Άγριων Μελισσών θα βρεθεί στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1).

Μάγισσα Τσαμπάνη Καλκόβαλης

Μάλιστα, καθώς η ιστορία εξελίσσεται στη Μάνη, τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο θα γίνουν σε φυσικούς χώρους, ενώ για τις ανάγκες της σειράς θα στηθεί ένα σκηνικό για να εξυπηρετεί τις λήψεις στον Πύργο όπου θα ζουν οι κεντρικοί χαρακτήρες. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατάει η Έλλη Τρίγγου, ενώ τους υπόλοιπους κεντρικούς ήρωες θα υποδυθούν ο Γιώργος Γάλλος, ο Νίκος Ψαρράς, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Αναστάσης Ροϊλός.

Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δύο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσά τους. Ωστόσο ο περίγυρός τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση. Οι δύο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό. Το μέλλον του όμως είναι δυσοίωνο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του εξαφανίζεται, προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας βλέπει όραμα πως το βρέφος βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και την ενημερώνει.

Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη, αλλά και ως μάγισσα. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητά της αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας, άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί. Το μεγάλο μαρτύριο όμως για τη νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι; Παράλληλα με όσα συμβαίνουν, ο άντρας του σπιτιού κάνει χρήση του θεσμού της σύγκριας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Μάγισσα: Λαμπερό καστ στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 - Το σενάριο που θα συγκλονίσει

Ξανά μαζί Τρίγγου και Ροϊλός - Σε ποια σειρά θα τους δούμε