Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής αποτελούν δύο από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού και όχι μόνο, κοινού. Τόσο οι παραστάσεις τους όσο και τα προγράμματα που παρουσιάζουν στην τηλεόραση στέφονται από απόλυτη επιτυχία.

Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει φέτος τις παραστάσεις του, ενώ εξακολουθεί να παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα).

Το νέο τηλεοπτικό βήμα Τσαβαλιά - Σεφερλή

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγα λεπτά μέσα από την εκπομπή Πρωινό, το ευτυχισμένο ζευγάρι θα επιστρέψει σε κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μιας και θα αναλάβουν το νέο τηλεπαιχνίδι του σταθμού του Αμαρουσίου, με τίτλο «Family Game Fight».

Το παιχνίδι αυτό είχε αρχικά προταθεί στον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη ωστόσο η δεύτερη απέρριψε την πρόταση και πρότεινε στον σύζυγό της να βρει κάποια άλλη συμπαρουσιάστρια.

Το κανάλι ωστόσο αποφάσισε να δώσει το παιχνίδι σε δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα του κοινού με μακρά πορεία στον ΑΝΤ1.

Η απόφαση του ANT1 για τον Μάρκο Σεφερλή και το Super Mammy

Μπορεί να έκανε πρεμιέρα με το 5 Χ 5, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, στο κανάλι του ANT1, ωστόσο κάποια δυσάρεστα νέα έφτασαν στο αυτί του Μάρκου Σεφερλή. Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης 7/9, ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε πως το δεύτερο πρότζεκτ που σκόπευε να αναλάβει για δεύτερη χρονιά, δεν θα συνεχίσει.

Ο λόγος για το Super Mammy, το οποίο, παρά τις αντιδράσεις του κοινού, φαινόταν πως είχε πάρει το πράσινο φως. Δεν είναι γνωστό εάν υπάρχουν κάποια άλλα σχέδια για τον παρουσιαστή, ωστόσο τελικά ο "σάλος" που είχε προκληθεί, κατάφερε να του στερήσει την εξέλιξη του σε ένα διαφορετικό βήμα, από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πονοκέφαλος» το Love Island - Δύσκολα τα πράγματα λίγο πριν την πρεμιέρα

Έρχεται στον ΑΝΤ1 στις 22/9 - Η ταινία που «έσπασε» τα ταμεία γίνεται σειρά