Από Ελένη Μήτση

Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα προβληθεί την Τετάρτη 5/10 για την εκπομπή του The 2night show. Τα πρόσωπα, που θα καθίσουν στον καναπέ του είναι πολύ ενδιαφέροντα και προέρχονται από τον ίδιο χώρο.

Οι καλεσμένοι του The 2night show την Τετάρτη 5/10

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Δημήτρη Μακαλιά. O αγαπημένος ηθοποιός, παρουσιαστής και standup comedian μιλάει για τους «ρόλους» που υπηρετεί με αγάπη τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, περιγράφει τη διαδρομή του από το τηλεοπτικό «Κάψε το Σενάριο» μέχρι τις παραστάσεις που γεμίζουν ολόκληρα στάδια, μοιράζεται στιγμές από την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Αντιγόνη Ψυχράμη, την χαρά της αναμονής για το δεύτερο παιδί τους, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει, με χιούμορ, τους επικούς καυγάδες τους. Τέλος, αποδέχεται την πρόκληση του Γρηγόρη να αναμετρηθούν σε δύο σκληρούς αγώνες με… «γροθιές» και «κλωτσιές».

Δημήτρης Μακαλιάς

Kαι ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης θα καθίσει στην εκπομπή του Γρηγόρη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξηγεί γιατί επενδύει στην προσωπική του ευτυχία και δηλώνει ότι μετανιώνει για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον χώρο της υποκριτικής. Γιατί πούλησε μέχρι και το αυτοκίνητο του για τον Ροβινσώνα Κρούσο, που θα παίξει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών;

Γιατί θεωρεί ότι τα δύο του παιδιά είναι πιο «μεγάλα» από τον ίδιο; Για ποιο λόγο αποφεύγει να κάνει, ταυτόχρονα, σήριαλ και θέατρο; Ποιο καθοριστικό ρόλο έπαιξαν στη ζωή του ο Σταύρος Σβήγκος, αλλά και ο πατέρας Δημήτριος; Τέλος, μιλάει για την παράσταση «Λαχτάρα για Κεράσια», στην οποία θα συμμετέχει, αλλά και για την τηλεοπτική του επιστροφή, μετά από 2 χρόνια απουσίας, στη σειρά «Έρωτας Φυγάς».

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Η συγκινητική εξομολόγηση του Δημήτρη Μακαλιά για την απώλεια του αδερφού του

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή "ΕΜΕΙΣ" την Τρίτη 13/9, μία εκπομπή που είχε δεχθεί πολλές ανατροπές πριν την πρεμιέρα, και μίλησε για το γεγονός πως έχασε τον αδερφό του πριν από μερικά χρόνια και αυτό είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα.

Το γεγονός, μάλιστα, πως δεν μπορεί να τον έχει δίπλα του όσο μεγαλώνει τα παιδιά του, αλλά και το ότι δεν έχει προλάβει να του πει όσα θα ήθελε, είναι μερικά από τα λόγια του, τα οποία συγκίνησαν ολόκληρο το πλατό.

«Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που σε συγκινεί σε πολλά επίπεδα παρά πέρα. Δεν είναι μόνο η απώλειά του αλλά μπορεί να συγκινηθείς σε στιγμές που δεν τον έχεις κοντά σου, όπως σε μια ευχάριστη στιγμή, στο γάμο σου ή στη γέννηση του παιδιού σου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να είναι η Κεφαλονιά, που κάθε φορά μου θυμίζει ένα κομμάτι της δικής μας σχέσης. Υπάρχουν πολλά σημεία που περνώ και μου θυμίζουν τον αδερφό μου κι έχουμε ζήσει. Θα ήθελα λίγο χρόνο ακόμα να του μιλήσω κι ειδικά όταν είναι σε τέτοια ηλικία, δεν τα έχεις πει όλα. Δεν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, που λες ό,τι είχα να πω το είπα. Είναι από τις περιπτώσεις που λες δεν τον χόρτασα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο καθένας παίρνει μία απόφαση!» - Ο πραγματικός λόγος που ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν δίνει συνεντεύξεις

Το αποκάλυψε στο The 2night show -Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Φωτεινή Αθερίδου