Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εδώ και μερικές εβδομάδες, το Open έχει ανακοίνωση και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με την Ίνα Ταράντου, η οποία θα αναλάβει την καθημερινή εκπομπή «Εμείς» (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού για την εκπομπή της).

Η νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου ανοίγει ένα παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της και τα απογεύματά μας αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις.

Καθημερινά οι συνεργάτες της εκπομπής, «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και μας μεταφέρουν μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή video σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου.

Παρόλο λοιπόν που το κανάλι είχε ανακοινώσει πως η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 29/8, μία νέα ανακοίνωσε ήρθε να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Η ανακοίνωση του Open για την εκπομπή της Ίνας Ταράντου

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Εμείς» της Ίνας Ταράντου, θα βγει για πρώτη φορά στον αέρα στις 5 Σεπτέμβρη και όχι στις 29 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram το «Ανοιχτό Κανάλι».

Τι είχε πει η ίδια για την εκπομπή που θα αναλάβει

«Φιλόδοξο και το άλλο, ζωντανό που μου έχει λείψει. Θέλω να διαφοροποιηθούμε λίγο, να μην είναι μια αστική εκπομπή που ασχολείται μόνο με την Αθήνα και το σούσουρο για όλα αυτά που γίνονται, να ανοίξει λίγο και να πάει σε όλη την Ελλάδα. Το να είμαι μόνη μου δεν γίνεται. Θα έχουμε πολλούς ανθρώπους που θα μπαινοβγαίνουν στο στούντιο. Προσανατολιζόμαστε γύρω στις 4, μετά τη Μάριον Μιχελιδάκη, να δημιουργήσουμε μια καινούρια ζώνη σε ζωντανό πρόγραμμα στην τηλεόραση» είπε η Ίνα Ταράντου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χάνει στα σημεία η Φαίη Σκορδά - Το πρόσωπο που πήρε ο Λιάγκας από την εκπομπή της

Από το MasterChef στο πρωινό του Star