Από Πέννυ Μαστοράκου

Πολύ δυναμικά έχει ξεκινήσει αυτή η σεζόν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show, καθώς οι καλεσμένοι του είναι πάντα ένας και ένας, όπως και εχθές, το βράδυ της Δευτέρας 4/10. Καλεσμένη λοιπόν στο πλατό ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία με αφορμή την συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Αντ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» (δείτε εδώ τα επικά σχόλια των χρηστών σε κάθε επεισόδιο) μίλησε για όλα!

Η αποκάλυψη της Μαριάννας Τουμασάτου για τον σύζυγό της

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο λόγο που έχει αρνηθεί να παίξει κάποιο ρόλο αλλά και στο σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου, ο οποίος έχει επιλέξει να μην δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. «Δεν ήταν αρνητικός -με την έννοια να κάνω την κακιά- γιατί και στη Γυναίκα χωρίς όνομα ήταν δηλητήριο. Αλλά θέλω οι ρόλοι, ακόμα και στην κακία τους, να έχουν μια αξιοπρέπεια. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς τον αγαπώ το ρόλο, όποιος κι αν είναι αυτός. Και κακός, γιατί την Κάτια την αγάπησα πάρα πολύ.

Αλλά θέλω να έχει λόγο για το καθετί που κάνει, όπως και στη ζωή θέλω τα πράγματα να γίνονται για κάποιον λόγο. Να υπάρχει ένα αντίκρισμα. Ας είναι και λάθος, αρκεί να υπάρχει. Αυτό θέλω. Η σειρά "Ποιος Παπαδόπουλος;" δεν είναι καθημερινή και αυτό μας επιτρέπει χρονικά να κάνουμε κάποια πράγματα, που τα ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ» είπε για τους ρόλους της.

«Ό,τι έχει να πει, το λέει στις συνεντεύξεις του τις γραπτές. Ο καθένας παίρνει μία απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί και νομίζω περνάει πολύ καλά με αυτό» δήλωσε για τον Αλέξανδρο Σταύρου, και την απόφασή του να μιλά σπάνια.

Η καταγωγή της λαμπερής ηθοποιού

Ο πατέρας της ήταν διπλωμάτης και έτσι η Μελίνα, από μικρή ηλικία, ταξίδεψε σχεδόν σε όλον τον κόσμο. Αυτό της δημιούργησε μια έφεση στις ξένες γλώσσες, αλλά ταυτόχρονα και την ανασφάλεια ότι δεν είχε μια σταθερή βάση. Μέχρι που συνάντησε τον Αρίστο. Αυτός ο επίμονος άνδρας την κέρδισε πραγματικά και παντρεύτηκαν. Παρά την στυλιζαρισμένη εξωτερική της εμφάνιση και το ότι είναι πάντα υποχωρητική στον σύζυγό της, στην ψυχή της είναι μια παραδοσιακή μάνα που πονάει για το παιδί της. Αναγνωρίζει ότι ίσως να χρειάζεται λίγη παραπάνω αυστηρότητα στην ανατροφή του, αλλά ο γιος της έχει τον τρόπο του να την τουμπάρει.

Δεν αντέχει τις εντάσεις και αποφεύγει σαν τον διάολο τις συγκρούσεις και τις εκρήξεις θυμού του άντρα της. Προσέχει την εμφάνισή της, τρώει υγιεινά, γυμνάζεται και προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει αυτόν τον υγιεινό τρόπο ζωής και στον Αρίστο, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Με τη συμβίωση με τους έτερους Παπαδόπουλους αρχίζει σιγά-σιγά να νιώθει ότι το «χρυσό κλουβί» που ζει δεν της είναι αρκετό. Συνειδητοποιεί ότι έχει ταλέντα και ικανότητες που δεν έχει αξιοποιήσει. «Θαυμάζει» κρυφά την Περιστέρα, γιατί νιώθει ότι η Περιστέρα είναι πιο δυναμική και ανεξάρτητη από την ίδια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σιγά μην κάτσω να δω τα μοιρολόγια του Σασμού» - Το twitter βγάζει μπροστά το ''Ποιος Παπαδόπουλος'' με διαφορά

«Είναι γενικά επιδειξίας και αυτό...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Σπαντίδας για τον ρόλο του στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»