Από Ελένη Μήτση

Το βράδυ της Τρίτης 4/10 είδαμε δύο νεόνυμφους και μία youtuber ως καλεσμένους στο The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Φωτεινή Αθερίδου να κάθεται στον καναπέ μαζί με τον σύζυγο της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η νεαρή ηθοποιός και πρόσφατα μανούλα μίλησε πολύ ανοιχτά για τον πρόσφατο γάμο και βάφτιση, που έκανε αλλά και για πολλά άλλα κομμάτια, που αφορούν στη ζωή της. Μάλιστα με πολύ αυτοσαρκαστικό ύφος δε δίστασε να μιλήσει για ένα πρόβλημα ακοής, που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Η δήλωση της Φωτεινής Αθερίδου για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

«Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Έχει 75% απώλεια ακοής», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

«Με την τρίτη φορά. Τώρα εντάξει μιλάς δυνατά και κάνω χειλανάγνωση. Έχω 75% απώλεια ακοής» απάντησε η Φωτεινή Αθερίδου.

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι η μονάκριβη κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα. Με μπαμπά ηθοποιό και μητέρα συγγραφέα – σκηνοθέτιδα το μέλλον της Φωτεινής ήταν προδιαγεγραμμένο. Η Φωτεινή σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.Για το υποκριτικό της ταλέντο δεν υπήρχε αμφιβολία, αυτό όμως που δεν είχαν εντοπίσει οι γονείς της, ήταν το συγγραφικό της ταλέντο!

Η ίδια η Φωτεινή είχε πει για τους γονείς της και την υποκριτική: ” Ξέρω ότι είχα πολλούς λόγους από μικρή να θαυμάζω τους γονείς μου κι όσο κι αν στην εφηβεία μου προσπαθούσα να διαφοροποιηθώ, κατάλαβα ότι τζάμπα το κάνω, πως χάνω το χρόνο μου για να αποδείξω ότι είμαι η κοπέλα που πάει κόντρα στην οικογένειά της και δεν παρασύρεται. Πόσο ψέμα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο καθένας παίρνει μία απόφαση!» - Ο πραγματικός λόγος που ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν δίνει συνεντεύξεις

The 2Night Show: Μία ηθοποιός και ένας τραγουδιστής - Οι λαμπεροί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου