Από Ελένη Μήτση

Tην Τρίτη 4/10 είδαμε τη συνέχεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη με μια μάρτυρα από την πλευρά του κατηγορούμενου ηθοποιού να καταθέτει υπέρ του.

Ένα σημείο των δηλώσεων της δημοσιογράφου και συνεργάτιδας του έκανε μεγάλη εντύπωση, καθώς εκείνη από τη μεριά της κατήγγειλε την ΕΡΤ για άδικη απόλυση. Στη συνέχεια της ημέρας μέσα από το T-live και το ρεπορτάζ της Τατιάνας Στεφανίδου διαψεύστηκε αυτή η τοποθέτηση και μάλιστα λέχθηκε, πως η γυναίκα παραιτήθηκε.

Η απάντηση της ΕΡΤ για την μάρτυρα του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορεί το κρατικό κανάλι

H πρώτη μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Όσο η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι σε αναμονή, όπως και οι τρεις νέοι μάρτυρες που θα καταθέσουν εναντίον του, έγινε γνωστό μέσα από την Super Κατερίνα, την Πέμπτη 22/9, το πρώτο πρόσωπο που θα βρεθεί στην δικαστική αίθουσα ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου αυτή τη φορά.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ανακοίνωσε η ίδια την απόφασή της αυτή και εξήγησε πως δεν της ζητήθηκε, αλλά η ίδια θέλησε να το κάνει και το ανέφερε στον ηθοποιό, ο οποίος προφανώς και ικανοποιήθηκε ακούγοντας αυτή την εξέλιξη.

«Δεν μου το ζήτησε. Βασικά, το αποφάσισα και βεβαίως το δέχθηκε», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Από την πήρα που έχω, την νομική, και από τις δικογραφίες που έχω δει, μπορώ να διακρίνω τις προσωπικότητες αυτών οι οποίοι λέγονται βιαστές. Είναι ο τόπος που θα τελεστεί αυτό το έγκλημα, ο χρόνος που θα τελεστεί, οι συνθήκες τελέσεως, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

''Γροθιά στο στομάχι'' - Βρέθηκε το συγκινητικό γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη προς τον γιο του Δημήτρη

«Κλείστε τα παιδάκια σας μέσα» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Τάσο Κωστή για τους φερόμενους βιαστές