Από Ελένη Μήτση

Η δίκη για το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται με τον ηθοποιό να κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Την Τρίτη 4/10 ξεκίνησε η κατάθεση της μάρτυρος και συναδέλφου του, που επιθυμεί με τη σειρά της να φωτίσει την αλήθεια.

Όπως αναλυτικά μεταφέρθηκε από το Super Κατερίνα, η γυναίκα κατέθεσε και κατά τη διάρκεια των όσων δήλωσε ξέσπασε σε κλάματα. Μπορεί η δίκη να μην διεκόπη ως είθισται, αλλά το σοκαριστικό από την κατάθεση της είναι, πως έχει δεχτεί εργασιακό bullying στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον κατηγορούμενο, αφού ονομαστικά δεν της επέτρεψαν να εργαστεί στο ''Στούντιο 4''.

Ξέσπασε σε κλάματα η μάρτυρας του Πέτρου Φιλιππίδη την Τρίτη 4/10

H πρώτη μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Όσο η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι σε αναμονή, όπως και οι τρεις νέοι μάρτυρες που θα καταθέσουν εναντίον του, έγινε γνωστό μέσα από την Super Κατερίνα, την Πέμπτη 22/9, το πρώτο πρόσωπο που θα βρεθεί στην δικαστική αίθουσα ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου αυτή τη φορά.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ανακοίνωσε η ίδια την απόφασή της αυτή και εξήγησε πως δεν της ζητήθηκε, αλλά η ίδια θέλησε να το κάνει και το ανέφερε στον ηθοποιό, ο οποίος προφανώς και ικανοποιήθηκε ακούγοντας αυτή την εξέλιξη.

«Δεν μου το ζήτησε. Βασικά, το αποφάσισα και βεβαίως το δέχθηκε», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Από την πήρα που έχω, την νομική, και από τις δικογραφίες που έχω δει, μπορώ να διακρίνω τις προσωπικότητες αυτών οι οποίοι λέγονται βιαστές. Είναι ο τόπος που θα τελεστεί αυτό το έγκλημα, ο χρόνος που θα τελεστεί, οι συνθήκες τελέσεως, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κλείστε τα παιδάκια σας μέσα» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Τάσο Κωστή για τους φερόμενους βιαστές

''Γροθιά στο στομάχι'' - Βρέθηκε το συγκινητικό γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη προς τον γιο του Δημήτρη