Από Στέλλα Μούτσιου

Το Σάββατο 17/9 ο Τάσος Κωστής μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και με αφορμή την δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία διεκόπη δύο φορές, μάλιστα, την τελευταία φορά, αναφέρθηκε στον ηθοποιό, αλλά και στο κίνημα MeToo γενικότερα.

Ο ίδιος ξέσπασε σε μία στιγμή για το γεγονός πως πολλοί από τους κατηγορούμενους είναι έξω αυτή τη στιγμή και αυτό είναι κάτι που τον τρομάζει, καθώς ο κίνδυνος για όλα τα παιδιά είναι μεγάλος και κανείς δεν μπορεί να τα προστατεύσει από αυτούς.

Το ξέσπασμα του Τάσου Κωστή

«Ξεκίνησε από τον αθλητισμό, πήγε στον καλλιτεχνικό χώρο και σταμάτησε εκεί. Γιατί; Καθάρισε ο καλλιτεχνικός χώρος κι όλοι οι άλλοι χώροι είναι καθαροί. Στους άλλους χώρους δεν καθάρισε τίποτα. Ο ένας κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε. Γιατί είναι έξω, δεν ξέρω. Προφυλακίστηκε και τον άφησαν οι κύριοι της Δικαιοσύνης.

Μπροστά στον δυνατό, κάθονται σούζα. Μπροστά στην εξουσία τίποτα, στρούγκα στη μούγκα. Κάνουν τον μάγκα στο ποντικάκι. Μπροστά στο λιοντάρι μούγκα. Γιατί ο κ. Λιγνάδης είναι έξω; Δεν πειράζει βίασες, ας ξαναβιάσεις. Να κλείσουμε τα παιδιά γιατί είναι έξω ο βιαστής. Κλείστε τα παιδάκια σας μέσα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Φιλιππίδης έχει κατηγορηθεί, είναι στα δικαστήρια και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Ένας που καταδικάζεται και μπαίνει στο σωφρονιστικό ίδρυμα, δεν δουλεύει ξανά; Τελείωσε; Αν αθωωθεί, βεβαίως θα ξανασυνεργαστώ».

Η απίστευτη αποκάλυψη του Λαμπάτου για νέο περιστατικό με τον Φιλιππίδη

Σε μία νέα απίστευτη αποκάλυψη μετά τα όσα είπε για σκηνικό με τον Μπιμπίλα, προχώρησε ο Γιώργος Λαμπάτος το απόγευμα της Πέμπτης 15/9 στον αέρα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» με αφορμή τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας καθημερινά για τις ενέργειες του Πέτρου Φιλιππίδη προς τους συναδέρφους του κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Μπήκα μπροστά για να μην πιάσει ο Πέτρος τον Σπύρο μέσα στο θέατρο. Του έκανε επίθεση φωνάζοντας και κυνηγώντας τον Σπύρο να τον αρπάξει και δεν ξέραμε ποια θα ήταν η κατάληξη. Ο Πέτρος με τη συμπεριφορά του μας έκανε να αισθανόμαστε ανασφάλεια και φόβο γιατί δεν ξέραμε τι θα επακολουθήσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Βεβαίως μου έχει επιτεθεί κι εμένα, με έχει χτυπήσει κατά τη διάρκεια της παράστασης, μου έχει πετάξει ένα μεγάλο τασάκι. Με έπινε κεφαλοκλείδωμα μπαίνοντας στη σκηνή διότι δεν δεχόταν την ανταπόκριση που μπορεί να είχε και κάποιος άλλος ηθοποιός από τον κόσμο. Είχε πάρα πολύ επιθετική συμπεριφορά. Την άλλη φορά πέρασε μια λάμπα πάνω από τα κεφάλια μας, με τη Νικολέττα Βλαβιανού, που καθόμασταν σε ένα καναπέ κατά την ώρα της παράστασης, που αν μας έβρισκε θα μας είχε αφήσει στον τόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι συνεργός, τα ήξερε και...» - ''Στήθηκε'' στον τοίχο η Νίνου για τις πράξεις του Πέτρου Φιλιππίδη

Μακρυπούλια, Ματίκα και Κοτσοβούλου - Αυτές οι ηθοποιοί θα κληθούν ως μάρτυρες στην δίκη Φιλιππίδη