Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης κάνει πρεμιέρα. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο για όσες επιπλέον εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το «Just the 2 of Us» και ο απόλυτος showman Νίκος Κοκλώνης:

Αναπάντεχα ζευγάρια αποκαλύπτονται στην πρεμιέρα και βάζουν φωτιά στην εντυπωσιακή – διεθνών προδιαγραφών – μουσική σκηνή!

Ο τέταρτος κριτής παίρνει τη θέση του δίπλα στη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, και τον Σταμάτη Φασουλή!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου η διασκέδαση έχει όνομα: «Just the 2 of Us»

Παίζει πάρτι εδώ στο «Just», είσαι καλεσμένος, πες μου που αλλού θα πας;

Το trailer του J2US

Η πρώτη έκπληξη της μεγάλης βραδιάς δε θα είναι άλλη από τον καλεσμένο που φέρνει ο Νίκος Κοκλώνης για το κοινό. Ο λόγος φυσικά για τον απόλυτο Βασίλη Καρρά.

Ποιο είναι το ταίρι της Άντζελας Δημητρίου στο J2US

Το Just The 2 of Us επιστρέφει για άλλη μία χρονιά, καθώς η πρεμιέρα του διαγωνισμού ανακοινώθηκε και επίσημα από το κανάλι, και όλα είναι έτοιμα για το πιο φαντασμαγορικό μουσικό σόου της τηλεόρασης. Μπορεί να τα περισσότερα ζευγάρια να ήταν ήδη γνωστά, όμως, μόνο για ένα πρόσωπο δεν γνώριζε κανείς το ταίρι του.

Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία, όπως ανακοίνωσε το Breakfast at Star, θα έχει στο πλευρό της έναν άντρα από τον δημοσιογραφικό χώρο, για τον οποίο η απόφαση να συμμετέχει σε κάτι τόσο ξένο για τον ίδιο, είναι μία έκπληξη.

«Είναι δημοσιογράφος - παρουσιαστής, είναι ενεργός, σε πρωινή εκπομπή, σε Σαββατοκύριακο. Η Άντζελα Δημητρίου θα βρίσκεται μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, κάτι που δεν είχε γίνει γνωστό και ψάχναμε όλοι να δούμε ποιο θα είναι τελικά το ταίρι της», είπε η ρεπόρτερ του καναλιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλείνει στόματα με την απάντησή της - Θα είναι η όχι η Μιμή Ντενίση η 4η κριτής στο J2US

Το είπε απροκάλυπτα στον αέρα της εκπομπής - Η Μαρία Μπακοδήμου πρόδωσε το όνομα του 4ου κριτή στο J2US