Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Νίκος Κοκλώνης τα έχει καταφέρει περίφημα και για ακόμη μία χρονιά μας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις στο Just the 2 of us, μιας και ακόμη παραμένει μυστήριο ποιος τελικά θα κάτσει στην θέση του τέταρτου κριτή! Φήμες ήθελαν την Μιμή Ντενίση να είναι το άτομο που θα πλαισιώσει την ομάδα ωστόσο με δηλώσεις της έβαλε τέλος στις φήμες.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε σε κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών λίγο μετά την πρεμιέρα της σειράς Σμύρνη μου αγαπημένη την οποία αποθέωσε το κοινό, η ίδια ξεκαθάρισε τα πράγματα, αναφέροντας πως δεν είναι εκείνη το πρόσωπο αυτό, και πως ετοιμάζει κάτι άλλο δικό της στην τηλεόραση, το οποίο δεν θα ανακοινώσει ακόμα..

Η αφοπλιστική απάντηση της Μιμής Ντενίση

Τα ζευγάρια που θα εμφανιστούν στον νέο κύκλο του J2US

Ο νέος κύκλος του J2US βρίσκεται προ των πυλών και παρόλο που δεν γνωρίζουμε προς το παρόν ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής, έχουν κυκλοφορήσει ορισμένες πληροφορίες για τα ζευγάρια που θα στελεχώσουν το επιτυχημένο show του Νίκου Κοκλώνη.

Προς το παρόν τα ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ενώ μέχρι και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης είπε πως καθημερινά ακούει ένα σωρό ονόματα για το show του που δεν ισχύουν.

Τα ζευγάρια του J2US:

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σας έχω μία μεγάλη έκπληξη...» - Τι ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης για το φετινό J2US;

Εκτός J2US ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Τον "έδιωξε" η Μπέσσυ Αργυράκη