Από Ελένη Μήτση

Πολλοί είναι εκείνοι, που αναρωτιούνται τι εν τέλει θα συμβεί με το ''Ράδιο αρβύλα'' καθώς έχει ακουστεί, πως θα επανέλθει στον ΑΝΤ1, αλλά κάποιες λεπτομέρειες παραμένουν ακαθόριστες.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση θα εκπέμπουν από τη Θεσσαλονίκη και τον δικό τους μοναδικό τρόπο θα σατιρίζουν θέματα της επικαιρότητας. Για τους λίγους δύσπιστους, το επίσημο teaser για τη νέα σεζόν κυκλοφόρησε και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Οκτώβρη (δείτε εδώ τα εμπόδια που συναντάει το πρόγραμμα).

Το teaser για τους ''Ράδιο Αρβύλα''

Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει ο ΑΝΤ1 για την εκπομπή

Είναι σίγουρα μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία δεν θα γινόταν να λείπει από το πρόγραμμα της φετινής σεζόν, και παρότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία που θα επιστρέψει αλλά και άλλες λεπτομέρειες όπως ζώνη, ώρα και άλλα, είναι σίγουρο πως θα την δούμε (δείτε εδώ τις τεράστιες αλλαγές μετά τον Παναγιωτόπουλο)!

Ο λόγος για τους Ράδιο Αρβύλα, την εκπομπή που άλλαξε ριζικά το τηλεοπτικό τοπίο και μύησε μικρούς σε πιστό κοινό της σε κάθε επεισόδιο!

Τα επικρατέστερα σενάρια για την επιστροφή της εκπομπής αλλά και για την ώρα προβολής της είναι μέχρι στιγμής τέσσερα ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορεί κανείς να ξέρει σίγουρα τι θα συμβεί. Πρώτο σενάριο, και αυτό που έχει ακουστεί και πιο πολύ, είναι η εκπομπή να ξεκινήσει νωρίτερα ώστε να κάνει πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου, ενώ δεύτερο είναι να πάμε αμέσως μετά, και ουσιαστικά στην παλιά της ώρα που ήταν κάπου στις 23:20, μετά το τέλος του εκάστοτε προγράμματος.

Επόμενο και τρίτο σενάριο είναι να κρατηθεί σαν μήνας ο Νοέμβριος για την πρεμιέρα αλλά η εκπομπή να είναι μόνο μία φορά την εβδομάδα, και τέταρτο είναι να ξεκινήσει το 2023, στο δεύτερο μισό δηλαδή της σεζόν, αμέσως μετά τις γιορτές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Τέλος τα ψέματα και οι φήμες - Τι συμβαίνει με τη συνεργασία των Ράδιο Αρβύλα με τον ΑΝΤ1

Ράδιο Αρβύλα: Η απόφαση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη