Από TV24 Team

Παραδοσιακά, οι Ράδιο Αρβύλα επιλέγουν να ξεκινούν λίγο πιο αργά μέσα στη σεζόν και έτσι αναμένεται να γίνει και φέτος. Η ομάδα του Αντώνη Κανάκη θα βρίσκεται σταθερά στη θέση της στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε την περσινή σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend, παρόλο που πέρυσι, οι «Αρβύλα» άφησαν κενή τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, φέτος έχουν σκοπό να τη γεμίσουν, όχι όμως με έναν συνεργάτη που θα βρίσκεται στο πλατό καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Πότε θα κάνουν πρεμιέρα οι Ράδιο Αρβύλα

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει κάπου μέσα στον Νοέμβριο όπως είχε αρχικά υπολογιστεί, ενώ δε θα υπάρχει πρόβλημα και με τις προβολές του Μουντιάλ, το οποίο θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα του σταθμού μέσα στους επόμενους μήνες.

Ράδιο Αρβύλα πρεμιέρα

Τι είχαν δηλώσει οι ίδιοι για το μέλλον της εκπομπής

Πολλές φήμες είχαν διαρρεύσει στις οποίες ήθελαν να αποχωρούν από τον ΑΝΤ1 και ότι κάποια άλλη εκπομπή αναμένεται να τους αντικαταστήσει.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει στον αέρα της εκπομπής τι ισχύει τελικά καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε.

Όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait τα fake news που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εξελίξεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 - Πότε κάνει πρεμιέρα ο Εκατομμυριούχος

Πρωινό Μας: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ