Από Στέλλα Μούτσιου

Το βράδυ της Δευτέρας 3/10 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχθεί στην εκπομπή του, δύο νέους καλεσμένους στο The 2night Show, οι οποίοι έχουν πολλά να πουν. Μετά την συγκλονιστική συνέντευξη του Κώστα Στεφανή, έρχονται καινούριες για να συναρπάσουν το κοινό για άλλο ένα βράδυ.

Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show την Δευτέρα 3/10

Η Μαριάννα Τουμασάτου, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της υποκριτικής, μοιράζεται στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Ποια είναι η άποψή της για τα πλούτη και πόσο ταυτίζεται με τον ρόλο της «ζάμπλουτης», στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος»;

Γιατί έχει αρνηθεί στο παρελθόν να παίξει τον ρόλο της «κακιάς»; Η δυναμική Μαριάννα εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο να φλερτάρει με την πολιτική και αποκαλύπτει αν σκέφτεται να κατέβει στις επόμενες εκλογές. Τέλος, μιλάει με ενθουσιασμό για τη θεατρική παράσταση «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», που θα πρωταγωνιστεί, και η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά.

Μαριάννα Τουμασάτου The 2night Show

Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται για πρώτη φορά ο Διονύσης Μακρής. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία που ήρθε σε μικρή ηλικία, για τις καταχρήσεις και τους λάθος χειρισμούς που έκανε στην καριέρα του, για τις προτάσεις που σταμάτησαν να τον καλύπτουν επαγγελματικά, για τους φίλους που τον εκμεταλλεύτηκαν και εξαφανίστηκαν στα δύσκολα.

Τι σχέση έχει με τον μεγάλο του γιο που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν 17 ετών; Τι τον έκανε από ορκισμένο εργένη να παντρευτεί και να αποκτήσει και δεύτερο παιδί; Πώς κατάφερε να χάσει τα 52 κιλά που έβαλε στην καραντίνα; Χαρούμενος, ανανεωμένος και έτοιμος να κατακτήσει ξανά τις νυχτερινές πίστες, μιλάει στον Γρηγόρη για όλους και για όλα.

Διονύσης Μακρής The 2night Show

Κλαίνε ή γελάνε στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας;

Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του Εκατομμυριούχου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα και με την εκπομπή The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας (26/9) στον ΑΝΤ1, με καλεσμένους τον Νίκο Χατζηνικολάου (δείτε εδώ τις καυτές αποκαλύψεις που έκανε), και τη Μαρία Τζομπανάκη.

«Κύριες και κύριοι τελευταία στιγμή όπως τα πάντα στην Ελλάδα να σκουπίσουμε, να φτιάξουμε αλλά είμαστε εδώ... Η εκπομπή που κάνει θόρυβο απ’ όλες τις απόψεις και με αυτά που ακούγονται και με αυτά που λέγονται.

Ξεκινάμε πάρα πολύ δυναμικά έχουμε πάρα πολλή όρεξη σε ένα πλανήτη που βράζει από τη μία άκρη μέχρι την άλλη, είμαστε εδώ απλά για να κατέβνάζούμε όλες τις σκέψεις σας λίγο πριν κοιμηθείτε γιατί τα πράγματα δεν είναι απλά αλλά εμείς θα τα κάνουμε απλά», είπε χαρακτηριστικά στην πρεμιέρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής επέστρεψε για 7η χρονιά στο πόστο του στη late night εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου και για ακόμη μία φορά το αποτέλεσμα τον δικαίωσε μιας και σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, έκανε στο δυναμικό κοινό κατά μέσο όρο 18,6% (11,3 - 13,4 - 18,5 - 22,7 - 16,9 - 16,0 - 21,3 - 24,8 - 19,4 - 22,0) και στάθηκε όρθιο απέναντι στο GNTM 5 για μία ολόκληρη ώρα, ενώ την ίδια στιγμή κατάφερε να ρίξει το «Παρά Πέντε», τη σειρά του Mega που σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ακόμα και όταν παίζει σε επανάληψη.

Late Night

  • MEGA: Στο παρά πέντε 10,4
  • ΑΝΤ1: The 2night Show 18,6
  • Open: Μία σφαίρα στο κεφάλι 8,8

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι γ@@ω τα παιδιά!» - Τα είπε όλα με μία λέξη ο Λαγούτης για την συνεργασία του με τον Λεβεντογιάννη

«Οι γονείς μου είναι από...» - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της πρωταθλήτριας Ελίνα Τζένγκο