Από Ελένη Μήτση

Όπως είχαμε αναφέρει και νωρίτερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε τη μεγάλη πρεμιέρα για το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' την Δευτέρα 19/9.

Ο πολύ πετυχημένος παρουσιαστής καλωσόρισε για άλλη μια φορά το κοινό του πολύ ενθουσιασμένος και όχι μαυρισμένος από τα μπάνια, όπως τόνισε το κοινό του. Μάλιστα, ο πρώτος ο οποίος μπήκε στον "χορό" ήρθε επίτηδες από την Μάλτα μόνο και μόνο για να πάρει μέρος στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1.

Η μεγάλη πρεμιέρα του ''Ποιος είναι εκατομμυριούχος''

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτει για το τέλος της καριέρας του

O Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του "Πρωινού", το πρωί της Τρίτης 13/9, και, πέρα από την μάχη με τα κιλά του, μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση και για το γεγονός πως το βραδινό του σόου, The 2Night Show, συνεχίζει για 7η χρονιά στην τηλεόραση.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής εξέφρασε και ένα "παράπονό" του για το γεγονός πως όλοι θεωρούν ότι εάν ένας άνθρωπος βρίσκεται στο "γυαλί" για πάνω από 30 χρόνια, έχει παλιώσει, ενώ για οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα το θεωρούν πολύ θετικό δείγμα.

«Το 7 ξέρεις είναι παράξενος αριθμός. 7 χρόνια φαγούρα, 7 θαύματα του κόσμου, τα 7 κακά, έχει πολλά. Το 7 δηλαδή είναι παράξενο. Αν θέλει ο Θεός, πρώτα ο Θεός, πραγματικά, εμένα η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με αυτή την εκπομπή. Δεν θα ήθελα να την σταματήσω. Δηλαδή, όσα χρόνια και να μπορούσα να την συνεχίσω, να τέλειωνε η καριέρα μου με αυτή την εκπομπή», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η δικιά μας η δουλειά δεν... το τέλος μπορεί να έρθει πολύ σύντομα. Μπορεί να ξεκινάς και του χρόνου να μην έχεις πρόταση».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θα φέρει το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της σεζόν - Οι πρώτοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

The 2Night Show: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα - Οι μέρες και οι ώρες προβολής του βραδινού σόου