Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο στον αέρα πέρασε η Μαρία Μπακοδήμου με την νέα της εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της) και τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά, όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο την δεύτερη μέρα ήταν καλύτερα και λίγο πιο ανοδικά.

Ο κόσμος ωστόσο, και κυρίως αυτός του Twitter, που περιμένει στην γωνία κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα και δρα σαν "κριτής" των πάντων, δεν είχε και τόσο καλή γνώμη για την εκπομπή, και το εξέφρασε αναλυτικά μέσα από τα σχόλιά του κατά τη διάρκεια της εκπομπής τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη μέρα της εκπομπής.

Το Twitter κατακεραύνωσε την Μπακοδήμου

Οι 2 λόγοι για τους οποίους δεν πήγε καλά σε νούμερα η εκπομπή της

Η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9), ωστόσο η εκπομπή Γεια Σου, δεν κατάφερε να σημειώσει υψηλά ποσοστά ήδη από την πρεμιέρα της.

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης συνεχίστηκαν και τη δεύτερη μέρα προβολής του Γεια Σου και το σίγουρο είναι πως ο ΣΚΑΪ θα πρέπει να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη νεοσύστατη μεσημεριανή εκπομπή προκειμένου να ανατρέψει την μέχρι τώρα κατάσταση.

Οι λόγοι που οδήγησαν την εκπομπή στα χαμηλά ποσοστά είναι συνολικά 2. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μαρία Μπακοδήμου έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει μία ψυχαγωγική εκπομπή με έντονο το στοιχείο του χιούμορ, η αλήθεια ωστόσο είναι πως προς το παρόν, το πάνελ της δεν έχει καταφέρει να δεθεί αρκετά για να δώσει αυτή την ευχάριστη νότα που επιθυμούν οι άνθρωποι της εκπομπής.

Η χημεία είναι πολύ σημαντική για κάθε πάνελ και ο χρόνος έχει δείξει πως παραδοσιακά, καλύτερη τηλεθέαση κάνουν οι εκπομπές με καλές παρέες.

Από την άλλη, θα πρέπει κανείς να λάβει υπόψιν του πως το Γεια Σου, τοποθετείται σε μία ζώνη που μεσουρανεί εδώ και πολλά χρόνια το «Καλύτερα δε Γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της βρίσκονται εδώ και καιρό στον ALPHA και έχουν καταφέρει να δεθούν με το κοινό και να βρουν ακριβώς τι είναι αυτό το κάτι που θέλει προκειμένου να αναδεικνύονται νικητές στη μάχη της τηλεθέασης.

Αυτό σημαίνει πως το Γεια Σου θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να καταφέρει να φτάσει το Καλύτερα δε Γίνεται και ιδανικά να το περάσει. Βέβαια ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν ξέρει κανείς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μην ξεχνάμε πως η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία παρουσιάστρια με μακρά πορεία στην τηλεόραση και με μεγάλες επιτυχίες στην «πλάτη» της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Η πρώτη αντίδραση του ΣΚΑΪ μετά την πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου

«Κάποια βίντεο και το κλαρίνο ήταν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για την πρεμιέρα της στο ΣΚΑΪ