Από TV24 Team

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το J2US, η Μαρία Μπακοδήμου πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: Την παρουσίαση μίας ψυχαγωγικής εκπομπής. Η συνεργασία της με το ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες και η ίδια δείχνει ενθουσιασμένη με το νέο της αυτό βήμα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια πριν από μερικές μέρες στο Καλό Μεσημεράκι, στη συμφωνία που έκανε με το κανάλι του Φαλήρου, βρισκόταν και ο όρος να αναλάβει ακόμα μία εκπομπή, η οποία θα προβαλλόταν στην late night ζώνη. Προς το παρόν βέβαια δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρότζεκτ που θα αναλάβει η έμπειρη παρουσιάστρια.

Η τηλεθέαση του Γεια Σου με τη Μαρία Μπακοδήμου

Την ώρα λοιπόν που κανονίζει με τον ΣΚΑΪ τα της νέας της εκπομπής, το Γειά Σου, η ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο στην μεσημεριανή ζώνη, κινείται σε πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Μπορεί η εκπομπή να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά της.

Χαρακτηριστικά, το μεσημέρι του Σαββάτου (1/10), το Γειά Σου σημείωσε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 6,2% (6,5 - 7,5 - 4,4 - 3,8 - 5,4 - 6,2 - 8,0 - 7,8), ενώ την ίδια ώρα, η Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δε Γίνεται σάρωσαν σε τηλεθέαση με 15,5 % (12,7 - 19,6 - 19,3 - 18,5 - 16,6 - 17,1 - 17,2 - 14,1 - 12,9 - 12,5 - 12,1 - 12,9).

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γεια Σου 6,2
  • STAR: Paddington 6,2
  • ALPHA: Kitchen Lab (Ε) 11,6
  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 15,5
  • Mega: Κάτι να καίει 13,4
  • ΑΝΤ1: Το πιο λαμπρό αστέρι 7,5

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Οι λόγοι που οδήγησαν την εκπομπή στα χαμηλά ποσοστά είναι συνολικά 2. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μαρία Μπακοδήμου έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει μία ψυχαγωγική εκπομπή με έντονο το στοιχείο του χιούμορ, η αλήθεια ωστόσο είναι πως προς το παρόν, το πάνελ της δεν έχει καταφέρει να δεθεί αρκετά για να δώσει αυτή την ευχάριστη νότα που επιθυμούν οι άνθρωποι της εκπομπής.

Η χημεία είναι πολύ σημαντική για κάθε πάνελ και ο χρόνος έχει δείξει πως παραδοσιακά, καλύτερη τηλεθέαση κάνουν οι εκπομπές με καλές παρέες.

Από την άλλη, θα πρέπει κανείς να λάβει υπόψιν του πως το Γεια Σου, τοποθετείται σε μία ζώνη που μεσουρανεί εδώ και πολλά χρόνια το «Καλύτερα δε Γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της βρίσκονται εδώ και καιρό στον ALPHA και έχουν καταφέρει να δεθούν με το κοινό και να βρουν ακριβώς τι είναι αυτό το κάτι που θέλει προκειμένου να αναδεικνύονται νικητές στη μάχη της τηλεθέασης.

Αυτό σημαίνει πως το Γεια Σου θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να καταφέρει να φτάσει το Καλύτερα δε Γίνεται και ιδανικά να το περάσει. Βέβαια ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν ξέρει κανείς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μην ξεχνάμε πως η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία παρουσιάστρια με μακρά πορεία στην τηλεόραση και με μεγάλες επιτυχίες στην «πλάτη» της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έγινε γνωστό μία μέρα πριν την πρεμιέρα - Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου στο Love Island

«Άσχετα από το τι εικόνα έχω για τον Γιώργο...» - Η Μαρία Μπακοδήμου στο πλευρό του Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας