Από Στέλλα Μούτσιου

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τον Γιώργο Καραμίχο, διότι πέρα από τον ρόλο του στη σειρά Μία νύχτα του Αυγούστου που κάνει πρεμιέρα απόψε (2/10) το βράδυ (δείτε εδώ τις εξελίξεις του επεισοδίου), έγινε γνωστό πως αναλαμβάνει και έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή.

Ο νέος ρόλος του Γιώργου Καραμίχου στην τηλεόραση

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που καταπιάνεται με τον πλούτο των λέξεων και των γραμμάτων της γλώσσας μας και έχει τίτλο "Πες της λέξη", ενώ θα προβάλλεται στην ΕΡΤ1. Σε κάθε επεισόδιο δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας. Κάθε δευτερόλεπτο μετράει και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη.

Ο νικητής κάθε επεισοδίου κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού.

Όμως και ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει. Γιατί στο «Πες τη λέξη» κανείς δεν φεύγει χαμένος!

Γιώργος Καραμίχος
Instagram / Γιώργος Καραμίχος

Οι αποκαλύψεις του ηθοποιού για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί

Την Πέμπτη 29/9 η Πέγκυ Τρικαλιώτη βρέθηκε στην εκπομπή και έκανε αποκαλύψεις για την σειρά Φλόγα και Άνεμος, και το μεσημέρι της Παρασκευής 30/9 μέσω ζωντανής σύνδεσης εκείνος μίλησε για την πρεμιέρα που όλοι περιμένουμε, της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Ο λόγος για τον Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος μέσω ζωντανής σύνδεσης μίλησε στο Στούντιο 4 εμφανώς ενθουσιασμένος για αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα, ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τον ρόλο του.

Οι ηθοποιοί έκαναν ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε ότι «Είναι ότι καλύτερο έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση». Σχετικά με τις σκηνές που έχουν γυρίσει μάλιστα τόνισε πως «έχω φάει πολύ ξύλο, ξημερώματα στην Ελευσίνα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία Νύχτα του Αυγούστου: Αποκλειστικό απόσπασμα από τη μεγάλη πρεμιέρα (2/10)

«Ότι αφορά το Νησί και την συνέχεια του...» - Η συγκίνηση της Σκαφιδά για την σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου»