Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η συνέχεια της σειράς «Το Νησί», με τίτλο «Μία Νύχτα του Αυγούστου», επιστρέφει απόψε (2/10) μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι ηθοποιοί της σειράς δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την πρεμιέρα, ενώ το νήμα της αφήγησης ξετυλίγεται με αφετηρία τη δολοφονία της Άννας Πετράκη (Ευγενία Δημητροπούλου), από τον σύζυγό της Ανδρέα Βανδουλάκη (Γιάννης Στάνκογλου), μια νύχτα του Αυγούστου, έξι χρόνια πριν, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή τον ξάδελφό του, τον Μανώλη Βανδουλάκη (Γιώργος Καραμίχος).

Το απόσπασμα του αποψινού (2/10) επεισοδίου του Μια Νύχτα του Αυγούστου

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του «Μια Νύχτα του Αυγούστου»

25 Αυγούστου 1963. Έξι χρόνια κλείνουν από τη δολοφονία της Άννας Βανδουλάκη. Ο σύζυγός της, και φονιάς της, Ανδρέας, βρίσκεται στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη. Κανείς δεν τον έχει επισκεφθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Κανείς, εκτός από μια καινούργια επισκέπτρια που έρχεται τώρα να τον βρει -άγνωστο γιατί. Την ίδια στιγμή, στον Πειραιά, ένας μυστηριώδης άνδρας, με άγνωστο σε όλους παρελθόν, κάνει τα πάντα για να πάρει ξανά στα χέρια του το χαμένο σκουλαρίκι μιας γυναίκας. Είναι ο Μανώλης. Ο ξάδελφος του Ανδρέα. Και το σκουλαρίκι ανήκε κάποτε στην Άννα. Την Άννα, που αγάπησε τον Μανώλη και πέθανε για χάρη του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ότι αφορά το Νησί και την συνέχεια του...» - Η συγκίνηση της Σκαφιδά για την σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Μία νύχτα του Αυγούστου: Στα backstage της νέας σειράς της ΕΡΤ - Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα