Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υπόσχεται να εκπλήξει φέτος το κοινό με τους καλεσμένους του στην βραδινή εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω», ανεβάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης του ANT1 στα ύψη. Γι' αυτό, λοιπόν, ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε και επίσημα την πρεμιέρα, ώστε το κοινό να συντονιστεί και να παρακολουθήσει την συνέντευξη που έχει ετοιμάσει ο παρουσιαστής.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα του «Ενώπιος Ενωπίω»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της ζωής του τόπου για να βάλει, και πάλι, τη δημοσιογραφική του σφραγίδα σε συνεντεύξεις που θα γίνουν σημείο αναφοράς και θα προκαλέσουν αίσθηση.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 23:00, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, θα είναι και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τη σπουδαία τους διαδρομή, καλεσμένοι που αναδεικνύουν άγνωστες πλευρές της ζωής τους, εξομολογήσεις που θα συγκινήσουν με την αλήθεια τους, συνεντεύξεις με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

«Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23:00.

#EnwpiosEnwpiw

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου - Γιώτα Δελέγκου - Δέσποινα Μανδρανή

Νίκος Χατζηνικολάου

Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Πολλές είναι οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα για την εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω» και παράλληλα είναι στα σκαριά και μία δεύτερη εκπομππή που ετοιμάζει ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Κατά τη διάρκεια του «Καλύτερα Δε Γίνεται», μάλιστα, ανακοινώθηκε και ο πρώτος καλεσμένος του παρουσιαστή και είναι ένα πρόσωπο που πολλοί θα ήθελαν να έχουν καταφέρει να "κλείσουν", ωστόσο μόνο εκείνος τον έπεισε.

Ο λόγος για τον Αλέξη Κούγια, ένα άτομο που έχει απασχολήθει πολύ τα Μέσα το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του καθοριστικού του ρόλου στις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη, του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ παράλληλα έχει στρέψει το κοινό εναντίον του εξαιτίας των απόψεών του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκτακτες εξελίξεις με τη συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1 - Έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά πώς...

Από αλλού θα νόμιζε κανείς ότι είναι - Η καταγωγή της Φελίσιας Λαπάτη που παίρνει την θέση της Δούκισσας στο Πρωινό του ΑΝΤ1