Από TV24 Team

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα η Φελίσια Λαπάτη θα είναι η γυναίκα που θα αντικαταστήσει την Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό και θα βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Εντυπωσιακή καλλονή, με εξωτική - πραγματικά ομορφιά - κι ένα υπέροχο βιογραφικό! Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα μιας και θα μπαίνει καθημερινά στη ζωή μας από εδώ και πέρα;

Τι ξέρουμε για την ζωή της Φελίσιας Λαπάτη

Η Φελίσια Λαπάτη είναι η κόρη του συζύγου της Ελλης Αγγελιδάκη, Γιάννη Τσαλαπάτη, από τον πρώτο γάμο του με την Ευαγγελία Κρητικού. Κατοικεί στη Βουλιαγμένη, γυμνάζεται σε έντονους ρυθμούς καθημερινά και το τελευταίο διάστημα ασχολείται παθιασμένα και με το crossfit. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην σχολή του ΑΝΤ1, έκανε πρακτική στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και είναι ενεργή fashion blogger μέσω instagram και youtube.

Η Φελίσια Λαπάτη έχει επίσης εμφανιστεί σε αρκετά βιντεοκλίπ τραγουδιστών. Το 2012 την είδαμε στο «Όλα θα αλλάξουν» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ τον επόμενο χρόνο έπαιξε στο «Μη Μιλάς» του Γιώργου Σαμπάνη. Το 2014 συνεργάστηκε με την κολλητή της Ιρένε Τροστ στο βιντεοκλίπ «Μαζί σου».

Η σχέση ωστόσο που έκανε γνωστή στο ελληνικό κοινό την Φελίσια ήταν αυτή με τον γνωστό τραγουδιστή Ηλία Βρεττό που αν και παθιασμένη, κατέληξε στον χωρισμό του ζευγαριού. Η συνέχεια για την κουκλάρα Ρεθυμνιώτισσα δεν ήταν πάντως δυσάρεστη καθώς στάθηκε στα πόδια της και με εντυπωσιακές αλλαγές σε εμφάνιση και χαρακτήρα, έχει κάνει σταθερά βήματα στο χώρο της ελληνικής ιντερνετικής δημοσιογραφίας.

Εδώ και κάποια χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Μιχάλη Ανδριώτη και μάλιστα πριν από λίγο καιρό βάπτισε τον μικρό της γιο (δείτε εδώ φωτογραφίες)

Δείτε την Φελίσια Λαπάτη πριν τις πλαστικές

Αυξητική στήθους... Το πριν....

Το μετά...

Καθώς και στα χείλη....Το πριν:

Το μετά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Το πρώτο άκυρο της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1 - Τι της πρότειναν και είπε κατηγορηματικό όχι

Αποκλειστικό παρασκήνιο: Τα κλάματα της Δούκισσας Νομικού στα καμαρίνια του ΑΝΤ1