Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του στο Ράδιο Αρβύλα, αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά μέσα στους επόμενους μήνες στη συχνότητα του ΑΝΤ1, αν και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές λόγω των αγώνων του Μουντιάλ που θα προβάλλονται από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι, περιλαμβάνει πέρα από το Ράδιο Αρβύλα και την εκπομπή «Βινύλιο», ενώ όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής (2/10) μέσα από την εκπομπή Open Weekend, δεν αποκλείεται να δούμε τον παρουσιαστή με ένα ακόμα πρότζεκτ για φέτος.

Το νέο πρότζεκτ που αναλαμβάνει ο Αντώνης Κανάκης στον ΑΝΤ1+

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε, ο Αντώνης Κανάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να αναλάβει ένα πρότζεκτ που θα προβάλλεται από τη συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού, τον ΑΝΤ1+.

Το πρότζεκτ αυτό θα είναι μία σειρά ντοκιμαντέρ, σαν αυτά που έχει κάνει και στο παρελθόν ο Αντώνης Κανάκης. Θυμίζουμε πως το 2013 είχε κάνει το «Immersion: Βουτιά σε μια Άλλη Πραγματικότητα», ενώ το 2014 έκανε το «One Love Team».

Αντώνης Κανάκης Ράδιο Αρβύλα

Πριν αρχίσει όμως η σεζόν, οι Ράδιο Αρβύλα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν «Γολγοθά»

Μόλις λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διαρροή πορνογραφικού υλικού, η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη σοβαρή υπόθεση, η οποία ωστόσο αυτή τη φορά θα τους κοστίσει και μάλιστα πολύ ακριβά.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ για τα σχόλια που είχαν κάνει σε ένα συγκεκριμένο βίντεο πριν από χρόνια στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή είχε μεταδώσει απόσπασμα από την ομιλία του Απόστολου Κενανίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, με τους Ράδιο Αρβύλα να σχολιάζουν τη χροιά της φωνής του.

Ράδιο Αρβύλα πρόστιμο

Η πλευρά του Απόστολου Κενανίδη είχε ζητήσει να υπάρξει επανόρθωση από τους παρουσιαστές καθώς η φωνή του παρουσίαζε μια φυσική αδυναμία εξαιτίας καρκινοπάθειας στον λάρυγγα. Ωστόσο, η επανόρθωση αυτή δεν έγινε ποτέ και το πρώτο δικαστήριο είχε επιδικάσει ποσό 100.000 ευρώ ηθική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και δημοσιεύματα, το προηγούμενο καλοκαίρι βγήκε η οριστική απόφαση από το Εφετείο και οι Αρβύλα κατέβαλαν τελικά στον Απόστολο Κενανίδη 30.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ριζικές αλλαγές για το Ράδιο Αρβύλα - Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει σύντομα ο Αντ1

Αλλάζουν τα πάντα φέτος - Η νέα απόφαση των Ράδιο Αρβύλα για τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου