Από Πέννυ Μαστοράκου

Ήταν ο πολυπόθητος καλεσμένος και έκανε ποδαρικό μαζί με πολλές αποκαλύψεις στην πρεμιέρα του The 2night Show για αυτή τη σεζόν (δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε)! Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας 26/9 και μίλησε για την νέα εκπομπή που ετοιμάζει και έδωσε κάποιες μικρές λεπτομέρειες!

Πιο συγκεκριμένα ο καταξιωμένος άνκορμαν θα έχει και μια δεύτερη εκπομπή στον ANT1 με τίτλο “Πρόσωπο με Πρόσωπο”, στην οποία ανέφερε ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος και δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας!

Ο πρώτος καλεσμένος του Χατζηνικολάου στην εκπομπή

Χαρακτηριστικά λοιπόν ανέφερε: «Φέτος θα υπάρχει και μια δεύτερη εκπομπή στον ANT1η οποία θα λέγεται “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με πολιτικές συνεντεύξεις και πολιτικά πάνελ. Η πρώτη εκπομπή έρχεται σε πολύ λίγο και θα είναι με τον πρωθυπουργό. Και στη συνέχεια θα έχω τους αρχηγούς των κομμάτων. Θα είναι μία από τις επόμενες Πέμπτης και θα είναι κάθε Πέμπτη. Μία θα είναι το “Ενώπιος Ενωπίω” και μία το “Πρόσωπο με πρόσωπο”!».

Η πρώτη καλεσμένη για το ''Ενώπιος Ενωπίω''

Πολύ ευχάριστα νέα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες για θρυλική εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Ενώπιος Ενωπίω'', η οποία επιστέφει για άλλη μια σεζόν και από ότι φαίνεται θα επικεντρωθεί σε καλεσμένους, που σχετίζονται με την πολιτική, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Έτσι η λοιπόν, η Άντζελα Γκερέκου θα κάτσει στο τραπέζι του Χατζηνικολάου και για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου θα μιλήσει ανοιχτά για πολλά ζητήματα αλλά και για το ρόλο της ως Πρόεδρος του ΕΟΤ.

Είναι γνωστό, πως η συγκεκριμένη εκπομπή κλείνει πάντα πολύ δυνατά ονόματα με την συγκεκριμένη κυρία να διεκδικείται από πολλά κανάλια.

Άντζελα Γκερέκου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έπιασε να...» - Η πρώτη και η μοναδική φορά που ο Νίκος Χατζηνικολάου αποβλήθηκε από το σχολείο του

The 2Night Show: Οι μέρες και οι ώρες προβολής του βραδινού σόου