Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλές είναι οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα για την εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω» και παράλληλα είναι στα σκαριά και μία δεύτερη εκπομππή που ετοιμάζει ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Κατά τη διάρκεια του «Καλύτερα Δε Γίνεται», μάλιστα, ανακοινώθηκε και ο πρώτος καλεσμένος του παρουσιαστή και είναι ένα πρόσωπο που πολλοί θα ήθελαν να έχουν καταφέρει να "κλείσουν", ωστόσο μόνο εκείνος τον έπεισε.

Ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Ο λόγος για τον Αλέξη Κούγια, ένα άτομο που έχει απασχολήθει πολύ τα Μέσα το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του καθοριστικού του ρόλου στις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη, του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ παράλληλα έχει στρέψει το κοινό εναντίον του εξαιτίας των απόψεών του.

Η ανακοίνωση του ANT1 για την πρεμιέρα της εκπομπής του

Την Τετάρτη 28/9 "έσκασε" η ανακοίνωση από τον τηλεοπτικό σταθμό και φαίνεται πως όλα είναι έτοιμα για την "καινούρια" αρχή του παρουσιαστή.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 23:00, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, θα είναι και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τη σπουδαία τους διαδρομή, καλεσμένοι που αναδεικνύουν άγνωστες πλευρές της ζωής τους, εξομολογήσεις που θα συγκινήσουν με την αλήθεια τους, συνεντεύξεις με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

«Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23:00.

Νίκος Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίω

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έπιασε να...» - Η πρώτη και η μοναδική φορά που ο Νίκος Χατζηνικολάου αποβλήθηκε από το σχολείο του

«Πήρατε να μου το πείτε αυτό;» - Έκλεισε το τηλέφωνο στον Χατζηνικολάου ξεσπώντας σε λυγμούς ο Άγγελος Αντωνόπουλος