Από Ελένη Μήτση

Είναι αλήθεια, πως τελευταία δεν ακούμε πολλά για το όνομα της Μαρίας Ηλιάκη, την οποία βλέπαμε στο Mega στο πάνελ του Tι λες τώρα με την Κατερίνα Καραβάτου (δες εδώ όλες τις εξελίξεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας).

Η τρυφερή μανούλα μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση δε θέλει να κάνει και άλλη παύση και έτσι κάνει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για νέα εκπομπή. Αποκλειστικές πληροφορίες, έγιναν γνωστές την Παρασκευή 30/9 από το Breakfast at star αναφέροντας πως η Ηλιάκη θα συνεργαστεί κατά πάσα πιθανότητα με τον Νικόλα Ράπτη σε μια χιουμοριστική εκπομπή, με σκετσάκια και αφηγήσεις.

Για αρχή το πρόγραμμα θα έχει θέση στο Mακεδονία Tv και στον ANT1+ και εάν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται να δούμε την εκπομπή και στο κανάλι κανονικά.

Το πρόσωπο που συζητάει να συνεργαστεί η Μαρία Ηλιάκη στον ΑΝΤ1

Το όνομα της Ηλιάκη ακούστηκε και για άλλη μια εκπομπή

Η αλήθεια είναι ότι το βλέπαμε να έρχεται και ήταν το πιθανότερο σενάριο μετά από όσα είχαν ακουστεί. Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, η οποία έγινε γνωστό και επίσημα την Κυριακή 25/9 πως αποχώρησε από το Πρωινό του Αντ1, με την ίδια να κάνει σχετική ανάρτηση πετώντας τα "καρφιά" της ευγενικά για το γεγονός.

Ωστόσο νωρίτερα μέσα στην μέρα η εκπομπή Open Weekend, είχε παρουσιάσει σχετικό ρεπορτάζ, καθώς φαίνεται πως πριν καν αποχωρίσει και με την βούλα που λέμε, είχαν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα δύο κυριών τις οποίες θα επιθυμούσε ο Γιώργος Λιάγκας να έχει στο πλάι του, όχι σε ρόλο συμπαρουσιαστριών, αλλά ως ενίσχυση του πάνελ του.

Και οι δύο αυτές κυρίες έχουν περάσει από το Πρωινό και η μία μάλιστα ήταν και αρκετά χρόνια μαζί του. Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη και την Μαρία Ηλιάκη, τις οποίες δεν βλέπουμε κάπου αυτή τη σεζόν τηλεοπτικά, οπότε ίσως τις δούμε στην εκπομπή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega: Ο κύβος ερρίφθη - Η απόφαση για τη ζώνη που άφησε κενή η Κατερίνα Καραβάτου

Καμία Καραβάτου και καμία Μαλέσκου - Οι 4 πιθανές αντικαταστάτριες της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό