Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή Πρωινό (δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΑΝΤ1) καθώς και για το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Ενώ οι μέχρι τώρα φήμες ήθελαν την Κατερίνα Καραβάτου και την Ιωάννα Μαλέσκου να είναι τα δυο επικρατέστερα ονόματα για τη θέση, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης (29/9), ένα ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Οι αντικαταστάτριες της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινού

Χαρακτηριστικά η εκπομπή εξήγησε πως τα πρόσωπα που έχει προσεγγίσει το κοινό δεν είναι μόνο 2 αλλά 4 και η Ιωάννα Μαλέσκου με την Κατερίνα Καραβάτου δεν είναι μέσα σε αυτά.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτό της Φλορίντας Πετρουτσέλι, η οποία μέχρι πέρυσι βρισκόταν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Μόλις άκουσε το όνομα της κουμπάρας της, η παρουσιάστρια έπαθε σοκ καθώς δεν γνώριζε τίποτα σχετικό.

Από την άλλη, τα ονόματα που έχουν προστεθεί στη λίστα που εξετάζει ο ΑΝΤ1 είναι αυτό της Φελίσιας Λαπάτη, η οποία έχει δοκιμαστεί μέσα από τις «Σφήκες» του The 2night Show, ενώ κάνει καθημερινά την πρωινή εκπομπή στον Ρυθμό 94,9. Μαζί της είναι και η Μαρία Λουίζα Βούρου καθώς και η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά.

Καλά όλα αυτά, ωστόσο οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως προς το παρόν το κανάλι δε θα αντικαταστήσει την Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Το πρώτο άκυρο της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1 - Τι της πρότειναν και είπε κατηγορηματικό όχι

Αποκλειστικό παρασκήνιο: Τα κλάματα της Δούκισσας Νομικού στα καμαρίνια του ΑΝΤ1