Από TV24 Team

Μπορεί το Mega να ανακοινώνει τις τελευταίες ώρες την μία πρεμιέρα μετά την άλλη (δείτε εδώ πότε ξεκινάει το Πάμε Δανάη), ωστόσο την ίδια στιγμή καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για ζώνες που έμειναν κενές, και συγκεκριμένα για αυτή που άφησε πίσω της η Κατερίνα Καραβάτου και η εκπομπή «Τι λες Τώρα», το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου.

Η εκπομπή δεν πήρε πράσινο φως για την επόμενη χρονιά και έτσι πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν το κανάλι να αναζητά μία νέα παρουσιάστρια για να αναλάβει αυτή τη ζώνη.

Mega πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

Η απόφαση του Mega για τη ζώνη της Κατερίνας Καραβάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το Μεγάλο Κανάλι, που φέτος θα έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα, αποφάσισε να μην αναζητήσει αντικαταστάτρια για την μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου και αντ' αυτού να αφήσει αυτή τη ζώνη χωρίς εκπομπή.

Θυμίζουμε πως για αυτή την εκπομπή είχε ακουστεί τόσο το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου, όσο και αυτά της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη.

Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου μετά το τέλος της εκπομπής της

«Ήταν η τελευταία μας εκπομπή. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω αυτή την εκπομπή. Αισθάνομαι ωραία γιατί είμαι ανάμεσα σε φίλους και αυτός ο κύκλος έκλεισε πολύ γλυκά όπως ξεκίνησε. Ήταν μια δύσκολη σεζόν ή καλύτερα χρονιά για μένα γιατί συνέβησαν και πάρα πολλά πράγματα αλλά εντάξει, οι δυσκολίες είναι εδώ για να τις ξεπερνάμε.

Μας ανακοινώθηκε από τον σταθμό ότι θα σταματήσουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και αυτό έγινε. Για του χρόνου συμβαίνουν διάφορα πράγματα τα οποία ποτέ δε λέω. Ο κύκλος του “Τι λες τώρα” έχει κλείσει. Δε συνεχίζει αυτή η εκπομπή» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φεύγει για Τενερίφη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Πότε κάνει πρεμιέρα το Love Island

Επιστρέφει ανανεωμένο το Mega Καλημέρα - Η ημερομηνία της πρεμιέρας