Από Στέλλα Μούτσιου

Τα κανάλια επιστρέφουν σιγά σιγά στην συνηθισμένη τους ροή και μία μία οι εκπομπές κάνουν πρεμιέρα. Μία από αυτές θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, καθώς ανακοινώθηκε πως για τον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1 η βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show έρχεται ξανά στις οθόνες μας, με τον ίδιο να είναι πολλά υποσχόμενος.

Η πρεμιέρα, η μέρα και οι ώρες προβολής του The 2Night Show

Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, στις 23:30, για 7η χρονιά, ο παρουσιαστής θα υποδεχθεί τους νέους και λαμπερούς καλεσμένους του, για να μοιραστούν μαζί πολλές και ενδιαφέρουσες νυχτερινές εξομολογήσεις. Όμως, μαζί με την ανακοίνωση της πρεμιέρας, έγινε γνωστό πως η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο παρουσιαστής αποκαλύπτει για το τέλος της καριέρας του

O Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του "Πρωινού", το πρωί της Τρίτης 13/9, και, πέρα από την μάχη με τα κιλά του, μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση και για το γεγονός πως το βραδινό του σόου, The 2Night Show, συνεχίζει για 7η χρονιά στην τηλεόραση.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής εξέφρασε και ένα "παράπονό" του για το γεγονός πως όλοι θεωρούν ότι εάν ένας άνθρωπος βρίσκεται στο "γυαλί" για πάνω από 30 χρόνια, έχει παλιώσει, ενώ για οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα το θεωρούν πολύ θετικό δείγμα.

«Το 7 ξέρεις είναι παράξενος αριθμός. 7 χρόνια φαγούρα, 7 θαύματα του κόσμου, τα 7 κακά, έχει πολλά. Το 7 δηλαδή είναι παράξενο. Αν θέλει ο Θεός, πρώτα ο Θεός, πραγματικά, εμένα η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με αυτή την εκπομπή. Δεν θα ήθελα να την σταματήσω. Δηλαδή, όσα χρόνια και να μπορούσα να την συνεχίσω, να τέλειωνε η καριέρα μου με αυτή την εκπομπή», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η δικιά μας η δουλειά δεν... το τέλος μπορεί να έρθει πολύ σύντομα. Μπορεί να ξεκινάς και του χρόνου να μην έχεις πρόταση».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το πιο δυνατό τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει - Η μεγάλη πρεμιέρα του ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος''

Θα ''σπάσει'' τα κοντέρ της τηλεθέασης - Η βιογραφική ταινία του ΑΝΤ1 για τη Βασίλισσα Ελισάβετ