Από Στέλλα Μούτσιου

Όλα είναι έτοιμα για το Just The 2 of Us, αφού τα ζευγάρια έχουν "κλειδώσει" και όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του τελειοποιούν το στούντιο και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, η ημερομηνία για την έναρξη του σόου ήταν ένα μυστήριο.

Και αυτό μέχρι την Τρίτη 27/9, όπου ο παρουσιαστής και παραγωγός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε την μεγάλη αποκάλυψη. Η πρεμιέρα, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/10 στις 20:00 το βράδυ και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την πρεμιέρα του J2US

Πρεμιέρα J2US
Instagram / Νίκος Κοκλώνης

Άρχισαν τα όργανα στο σόου πριν καν ξεκινήσει! Στα μαχαίρια η Άντζελα Δημητρίου με την Καίτη Γαρμπή

Το όνομα που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες και που το μαρτύρησε στην συνέντευξή της η Μαρία Μπακοδήμου, φαίνεται πως ισχύει, και η Καίτη Γαρμπή είναι το επικρατέστερο άτομο, που θα καθίσει στην θέση του κριτή στο Just The Two of Us.

Η κορυφαία τραγουδίστρια, η οποία αντιμετωπίζει ένα νομικό θέμα τον τελευταίο καιρό, δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, αλλά πληροφορίες θέλουν τα όργανα να έχουν ξεκινήσει ήδη στον διαγωνισμό μεταξύ εκείνης και της Άντζελας Δημητρίου, η οποία θα είναι μία από τις διαγωνιζόμενες.

Οι δυο τους είναι αναμφίβολα δύο από τις μεγαλύτερες φωνές που έβγαλε ποτέ η χώρα, ωστόσο στο σόου η μία θα είναι κριτής και η άλλη διαγωνιζόμενη, γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες έχει "ενοχλήσει" την Λαίδη. Η Άντζελα Δημητρίου δε θέλει να κριθεί αρνητικά από την Καίτη Γαρμπή, η οποία κατά 95% θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή, και παρότι είναι συγγενείς, ήδη έχει εκφράσει κάποια παράπονά της και έχει ζητήσει από την παραγωγή να μη δεχτεί κάποια κριτική που θα την “ενοχλήσει” και θα χαλάσει την εικόνα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός από τη συμμετοχή στο J2US έκανε και άλλη καλή πράξη - Το δώρο καρδιάς του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον Νίκο Μπάρκουλη

Αποκλειστικό: «Σκοτώθηκαν» για μία θέση στο J2US Στικούδη και Παναγιώταρου - Τι συνέβη μεταξύ τους τελικά