Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία πριν από λίγες εβδομάδες (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε το τελευταίο επεισόδιο) και σιγά σιγά οι ηθοποιοί της σειράς έχουν ξεκινήσει να αναζητούν τον επόμενο τηλεοπτικό σταθμό τους.

Μετά την μετακόμιση του Γιώργου Σουξέ στον Πλάτανο (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο ρόλος του), ακόμα ένα δίδυμο της σειράς συμφώνησε με τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Εκτός Υπηρεσίας των Μάκη Πιτταρά και Θωμά Τσαμπάνη.

Οι δύο ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών που πάνε στο Εκτός Υπηρεσίας

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Καλπακίδη, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια υποδύθηκε με εκπληκτικό τρόπο τον Παναγιώτη, τον κωμικό χαρακτήρα των Άγριων Μελισσών, ο οποίος ωστόσο έζησε και τις σκοτεινές στιγμές του.

Αλέξανδρος Καλπακίδης Εκτός Υπηρεσίας

Μαζί του, στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 θα πάει και ο Κώστας Φιλίππογλου, ο νομάρχης που έκανε άνω κάτω το Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες.

Το σενάριο του Εκτός Υπηρεσίας

Η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι γεμάτη με νέες σειρές (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε σε όλα τα κανάλια) και φυσικά μία θέση στο παιχνίδι της μυθοπλασίας θα έχει και ο ΑΝΤ1. Το «Εκτός Υπηρεσίας», η νέα κωμική σειρά του σταθμού πρόκειται να έρθει στις οθόνες μας τους επόμενους μήνες και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer.

"Ένα νησί με μηδενική εγκληματικότητα.

Ένα αστυνομικό τμήμα που απειλείται να κλείσει λόγω αδράνειας.

Δυο χωριά που στο παρελθόν τα χώριζε αιώνια έχθρα, αλλά τώρα ζουν μονιασμένα.

Οι ζωές, όμως, όλων σύντομα θα αλλάξουν για πάντα…

Οι προετοιμασίες για το «Εκτός Υπηρεσίας» συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, το καστ «έκλεισε» και οι ήρωες της καινούριας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 βγήκαν από το χαρτί και έκαναν την πρώτη τους ανάγνωση.

Μαζί με τους Μάκη Πιτταρά και Θωμά Τσαμπάνη, που υπογράφουν το σενάριο, αλλά και παρουσία του σκηνοθέτη της σειράς Βασίλη Κεχαγιά, οι ηθοποιοί διάβασαν το σενάριο του πρώτου επεισοδίου και έδωσαν φωνή στους κατοίκους ενός νησιού όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη.

Εξαιτίας, όμως, της μηδενικής εγκληματικότητας έρχεται ειδοποίηση από τα κεντρικά ότι το Αστυνομικό Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν σε άλλες περιοχές. Έκπληκτοι και σε απόγνωση, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση για να κρατήσουν το τμήμα ανοιχτό: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Πένυ Αγοραστού - Σε ποια σειρά θα τη δούμε

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά