Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι Άγριες Μέλισσες, η σειρά που άνοιξε ξανά τον δρόμο για τη μυθοπλασία στην Ελλάδα έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης (7/7) με ένα επεισόδιο που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Το τέλος στο Διαφάνι γράφτηκε με μπόλικο αίμα, πόνο και κυρίως συμφιλίωση και δικαίωση.

Οι θάνατοι του Δούκα, του Ακύλα, του Μελέτη και της Μυρσίνης καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι ερμηνείες των ηθοποιών αποθεώθηκαν στο Twitter και όχι άδικα (δείτε εδώ τα σχόλια). Η σειρά δεν τελειώνει βέβαια εδώ μιας και την Κυριακή (10/7) θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα επεισόδιο, αυτή τη φορά πίσω από τις κάμερες, για όλα όσα έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια.

Η τηλεθέαση που έκανε το φινάλε των Άγριων Μελισσών

Το τελευταίο επεισόδιο, όπως ήταν αναμενόμενο, σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης. Άλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες, η σειρά είχε ξεκινήσει να ανεβαίνει σημαντικά σε νούμερα μιας και όλοι είχαν αγωνία για να δουν πώς θα κλείσει αυτός ο κύκλος των τριών χρόνων.

Άγριες Μέλισσες τηλεθέαση φινάλε

Έτσι, οι Άγριες Μέλισσες σημείωσαν στο γενικό κοινό κατά μέσο όρο 36,7% φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι το 43,1% ενώ στο δυναμικό κοινό 33,3%, με το κορυφαίο τέταρτο να σημειώνει το 38,7%.

Το ιδιόχειρο σημείωμα των δημιουργών των Άγριων Μελισσών

Οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, θέλησαν να αποχαιρετήσουν το Διαφάνι με ένα σημείωμα που έγραψαν.

Το σημείωμα αυτό, λίγο πολύ επικοινωνεί όλο το συναίσθημα που άφησε στους τηλεθεατές το τελευταίο επεισόδιο της σειράς (δείτε εδώ και το ευχαριστώ του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στη Μαρία Κίτσου για την υπέροχη συνεργασία τους στη σειρά).

«Στην αρχή της σεζόν αναρωτηθήκαμε αν θα 'ρθει ποτέ η δικαίωση...

Στο τέλος του δρόμου όμως ήρθε κάτι πολυτιμότερο... Η συμφιλίωση και η γαλήνη.

Γιατί σ' εκείνη την τελευταία ανάσα θα πρέπει να μετρήσεις τι πήρες και τι έδωσες. Κι αν η απάντηση και στα δύο είναι η αγάπη, τότε βγαίνεις απ' την πόρτα κερδισμένος

Εις το επανιδείν

Μελίνα και Πέτρος»

Άγριες Μέλισσες ιδιόχειρο σημείωμα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Υπήρχαν αντιδράσεις...» - Η Μαρία Πετεβή αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό πίσω από τις Άγριες Μέλισσες

Φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο