Από Ελένη Μήτση

Ένα μεγάλο ''σούσουρο'' επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στον Πρωινό με το όνομα της Δούκισσας Νομικού να ακούγεται έντονα για το αν μένει ή φεύγει από την εκπομπή.

Η απουσία της ξανθιάς παρουσιάστριας από το πάνελ την Παρασκευή 23/9 ξένισε το κοινό και δικαίως αφού λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν πληροφορίες, πως προσπαθούν να τη μεταπείσουν να μην φύγει.

Τα νεότερα αναφέρουν, πως υπάρχει εν ενεργεία 3ετες συμβόλαιο, το οποίο τη δεσμεύει στο να μείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού πρώτα βρεθεί μία λύση με την οποία θα νιώθει και εκείνη καλά.

Το παρασκήνιο για την παραμονή της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1

Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα που έκανε την Δούκισσα να το βάλει στα πόδια

Μετά την απίθανη συνέντευξη με τον αγαπητό Λάκη Γαβαλά, ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9 επισκέφτηκαν την κουζίνα της εκπομπής, για να απολαύσουν τα νόστιμα μπιφτέκια που ετοίμασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, όπου ο παρουσιαστής ανέφερε πως αυτή την περίοδο προσέχει την διατροφή του, έδωσε την αφορμή για νέα σχόλια από τους συνεργάτες του στα οποία απάντησε με έναν επικό τρόπο!

«Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού του απάντησε: «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου» απαντώντας της χιουμοριστικά «Και κάτω μου» με το πλατό να λύνεται στο γέλιο!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα έφεραν όλα τούμπα - Η αλλαγή στη σημερινή (22/9) εκπομπή του Πρωινού

Αποκλειστικό: Το πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού πίσω από τις κάμερες του Πρωινού - Πώς συμπεριφέρεται όταν σβήνουν τα φώτα