Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του με την Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ γιατί τα νούμερα δεν τους ανταμοίβουν) στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε την Πέμπτη 15/9 στην εκπομπή καλεσμένο τον πολύ αγαπητό Λάκη Γαβαλά, για να σχολιάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μεταξύ άλλων ωστόσο ο γνωστός σχεδιαστής έκανε μία αναφορά, η οποία τους άφησε όλους άφωνους στο πλατό, μιας και διαθέτει ιδιαίτερο τρόπο να μιλάει και δεν μασάει ποτέ τα λόγια του.

Η ατάκα του Λάκη Γαβαλά για την Νομικού

«Έφυγε πλέον δεν θα είναι σε όλα τα γυρίσματα (η Σοφία Χατζηπαντελή), την βάλανε στην αρχή για να σχολιάζετε εσείς και να λέτε για τα φρύδια της. Ε τι να κάνουμε τώρα, κάθε εκπομπή θέλει κι αυτό. Κι εσύ τη Δούκισσα γιατί την πήρες;»

Γ.Λ: «Για τα φρύδια της;»

Δ.Ν:«Για το μυαλό μου»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γ.Λ: «Γιατί είναι ένα πολύ γλυκό, όμορφο και ταλαντούχο πλάσμα, δεν την πήρα εγώ ήταν επιλογή όλων μας εδώ στον ANT1».

«Έχει τόσο φως όλο αυτό το θέμα σας εδώ. Να είμαστε καλά, να έχουμε έναν υπέροχο χειμώνα, με πολλές αγκαλιές να ζεσταινόμαστε γιατί δεν βλέπω ηλεκτρισμό», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς εκφράζοντας έτσι την συμπάθειά του για εκείνη...

«Όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη...»

Το πρωί της Τρίτης 13/9 μέσα από τον αέρα του Πρωινού, έκανε κάποιες πολύ ειλικρινείς δηλώσεις με αφορμή μία συνέντευξη που έπαιξαν, και σε αυτές αναφέρθηκε και στην Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής με αφορμή τον σχολιασμό του για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε μια αναδρομή στη δική του καριέρα και στο πως ξεκίνησε, αποκαλύπτοντας επίσης πως θέλει να λήξει η δική του πορεία στην τηλεόραση.

«Προφανώς είναι από τους πετυχημένους Έλληνες παρουσιαστές. Τώρα αυτό που λέει για την πρωινή ζώνη. Επειδή έχει φύγει χρόνια από την πρωινή ζώνη ο Γρηγόρης, η πρωινή ζώνη έχει αλλάξει. Παλιά γινόταν σφαγή στα μεσημεριανά. Στην πρωινή ζώνη υπήρχαν δυο εκπομπές. Υπήρχε η Μενεγάκη από τη μία και από την άλλη ο Γρηγόρης.

Δηλαδή όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη την πρωινή ζώνη, υπήρχαμε εμείς από τη μία, στον ΑΝΤ1 ο Φερεντίνος μια χρονιά… Η Μενεγάκη έφυγε και πήγε μεσημέρι… Τώρα γίνεται σφαγή στην πρωινή ζώνη, 18.000 εκπομπές. Είναι και τα κανάλια τι επιλέγουν.

Από την άλλη να πω κάτι. Ότι ο Γρηγόρης ονειρεύεται να τελειώσει την καριέρα του στη βραδινή ζώνη; Εγώ πάλι δεν ονειρεύομαι να τελειώσω την τηλεόραση στην πρωινή ζώνη. Ονειρεύομαι να τελειώσω την καριέρα μου στις ειδήσεις, όπως και την ξεκίνησα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Η πρώτη αντίδραση του Λιάγκα μετά τα μονοψήφια που έκανε απέναντι στην Φαίη

"Μου έλειψε να..." - Το καρφί της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα του Πρωινού μας για το Γιώργο Λιάγκα