Από Ελένη Μήτση

Ημέρα πρεμιέρας ήταν το Σάββατο 24/9 για την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στην ΕΡΤ με την εκπομπή ''Δυο στις 10''.

Μετά λοιπόν από την ανακοίνωση για τα ευχάριστα, το τηλεοπτικό δίδυμο βγήκε στην ώρα του στον αέρα, με την παρουσιάστρια να συγκινείται από τα πρώτα λεπτά. Από την άλλη ο Γιατζόγλου μίλησε με ένα εξομολογητικό ύφος μιας και επέστρεψε μπροστά στο γυαλί μετά από 12 χρόνια απουσίας.

Πρεμιέρα για Κρονάκη και Γιατζόγλου στην ΕΡΤ με την εκπομπή ''Δυο στις 10''

«Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Και για μένα μετά τις Μαμά-Δες που τόσο πολύ αγάπησα και αγαπήσατε, αυτό ήταν το επόμενο βήμα. Και αυτό που συνήθως λέω είναι να πιστεύετε στα όνειρά σας και να πιστεύετε στα προσωπικά σας ταξίδια».

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου

Η ΕΡΤ έχει ανάψει στο φουλ τις μηχανές για τη νέα σεζόν και είναι έτοιμη να επενδύσει σε ψυχαγωγία, ενημέρωση και μυθοπλασία (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες για τη νέα σειρά που θα ξεκινήσει), ενώ σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα κάνει ένα βήμα και για το Σαββατοκύριακο.

Παράθυρο στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής ανοίγει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, κάθε Σάββατο και Κυριακή, η νέα δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1 με παρουσιαστές τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Με καλεσμένους στο στούντιο πρόσωπα με ιστορίες που ξεχωρίζουν και θέματα που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν. Προτάσεις για τη βελτίωση του τρόπου ζωής μας, την υγεία και την ψυχολογία, τη διατροφή, αλλά και την ευζωία.

Επίσης, η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας με τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις, παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, συναυλίες και θεάματα για μικρούς και μεγάλους.

Κρονάκη Γιατζόγλου ΕΡΤ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σκάνδαλο με πολύ γνωστό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ - Απαντάει με εξώδικα και μηνύσεις το κρατικό κανάλι

Φλόγα και Άνεμος: Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ (24/9)